The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

12.02-Manchester-United

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Σταδιο Old Trafford, Μάντσεστερ

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο Μάντσεστερ θα διεξαχθεί ο αγώνας των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η τοπική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενεί την παριζιάνικη ΠΣΖ. Αυτή είναι μια εξαιρετική αναμέτρηση, επειδή οποιαδήποτε από τις ομάδες μπορεί να προκαλέσει έκπληξη. Και οι οπαδοί στο του Sir Alex ήδη έχουν πιθυμήσει τους “μεγάλους” Ευρωπαίους αγώνες…

“Στις πτέρυγες των νικών”

Προς το παρόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται απλά υπέροχη από την άποψη των αποτελεσμάτων. Η ενδεκάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έβγαλε 11 αγώνες χωρίς ήττες, σημειώνοντας δέκα νίκες και μία ισοπαλία. Αλλά αν κοιτάξετε με περισσότερες λεπτομέρειες είναι φανερό ότι στους τελευταίους αγώνες η ομάδα δεν φαίνεται και τόσο ισχυρή. Ναι, ο Sir Alex προσπαθεί να παίξει με πρώτο αριθμό, αλλά οι επιθέσεις του γίνονται όλο και λιγότερες. Εκτός από το γεγονός ότι μειώνεται η απόδοση οι “κόκκινοι διάβολοι” κάνουν επίσης κάποια λάθη στην άμυνα. Σε κάθε περίπτωση μπροστά στους οπαδούς της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο παραγωγική – τουλάχιστον 2 γκολ ανά αγώνα.

Χωρίς Νεϊμάρ άλλο πράγμα

Την ίδια στιγμή η ΠΣΖ έχει εκπληκτική εμφάνιση στη Γαλλία (στο εθνικό πρωτάθλημα), αλλά ταυτόχρονα η ομάδα με δυσκολία κέρδισε την πρώτη γραμμή στον όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη και στη φάση των ομίλων η ενδεκάδα του Τόμας Τούχελ αντιμετώπισε σοβαρούς αντιπάλους (Νάπολι και Λίβερπουλ), δείχνοντας την ανικανότητά της εκτός έδρας – ήττα από τη Λίβερπουλ (3:2) και ισοπαλία με τη Νάπολι (1:1). Και αυτή τη στιγμή οι “μπλε-κόκκινοι” δεν φαίνονται τόσο ισχυροί, έχασαν τους αγώνες την περασμένη εβδομάδα. Πρώτα οι Παριζιάνοι έχασαν από τη Λυών εκτός έδρας (2:1) και στη συνέχεια εκτός έδρας μόνο στην παράταση νίκησαν τη Villefranche (0:3) στο Κύπελλο Γαλλίας. Επιπλέον, ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε όχι πολύ καιρό πριν…

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ ισχυροί αντίπαλοι που έχουν τα δικά τους προβλήματα. Οι Παριζιάνοι εκτός έδρας δεν παίζουν πολύ καλά, ενώ ο Sir Alex σταδιακά «πέφτει». Επιπλέον, σε ένα τέτοιο παιχνίδι κανείς δεν θα ανοίγεται (δεν είναι η Λίβερπουλ), οπότε ο αγώνας θα βγει αρκετά “ξηρός”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,47.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *