The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ομόνοια Λευκωσίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Шериф-27.10

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 4/6

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Φυσικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους πλουσιότερους και δημοφιλέστερους συλλόγους στην Αγγλία και, κατά συνέπεια, στον κόσμο. Τώρα όμως αυτός ο θρύλος του ποδοσφαίρου παίζει στη διεθνή αρένα σε επίπεδο Europa League. Ως αποτέλεσμα, η Ομόνοια θα φτάσει στο Ολντ Τράφορντ την Πέμπτη. Θα υπάρξει όμως ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι; Ο ιστότοπός μας περιέχει πρόβλεψη για τον αγώνα της 13ης Οκτωβρίου 2022.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προφανώς θέτει προτεραιότητα για τον εαυτό της

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κάλεσαν τον Έρικ τεν Χαγκ για να επιστρέψει στον κύκλο των ισχυρότερων στην Αγγλία. Και ο Ολλανδός προσπαθεί να δώσει ένα αποτέλεσμα, αν και δεν μπορεί χωρίς αστοχίες: ήταν αποτυχία στο ντεμπούτο, και ήττα στο ντέρμπι. Όμως, από την άλλη, υπάρχει επιτυχία σε αγώνες με αντιπάλους όπως η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ. Η μερίδα του λέοντος της προσοχής και της δύναμης πηγαίνει στη Πρέμιερ Λιγκ. Το Γιουρόπα Λιγκ, τουλάχιστον η φάση των ομίλων, αποφασίστηκε να περάσουν με «ντουμπλέρ». Ωστόσο, μεταξύ αυτών και ο Ρονάλντο. Ήταν ο Κριστιάνο που με τα γκολ του βοήθησε να κερδίσουν σημαντικές νίκες επί των αουτσάιντερ της τετράδας, Σερίφ (2-0) και Ομόνοια (3-2). Ναι, έχασαν και εντός έδρας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά τα λάθη με τους Ισπανούς δεν θα παρεμποδίσουν τον στρατηγικό στόχο.

Η Ομόνοια είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ του ομίλου

Η «Βασίλισσα» θεωρείται ένας από τους καλύτερους συλλόγους της Κύπρου. Όμως, για εκείνη, το να φτάσει στη φάση των ομίλων του Europa League από μόνο του ήταν ένα καλό επίτευγμα και, όπως φαίνεται, το τελευταίο σε αυτήν την κλήρωση. Η ομάδα κέρδισε τη Γάνδη στα προκριματικά, με αυτοπεποίθηση κιόλας, αλλά στη φάση των ομίλων δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει τουλάχιστον ισοπαλία. Αλλά είναι περίεργο που έχασε από τον Σερίφ χωρίς καμία ευκαιρία, 0-3. Ενώ οι παίκτες του Neil Lennon πολέμησαν ενάντια στα φαβορί αυτής της τετράδας. Πρώτα, στο Σαν Σεμπαστιάν, μόλις στο 80′ ο Σερλότ σημείωσε το νικηφόρο 2-1 για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Και μετά οι Κύπριοι κέρδισαν ακόμη και το 1ο ημίχρονο απέναντι στον αγγλικό γίγαντα, αλλά στο τέλος έχασαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-3, αδυνατώντας να συγκρατήσουν την επίθεση τριών Μανκουνιανών από Ρονάλντο, Μαρσιάλ και Ράσφορντ στη δική τους αρένα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ομόνοια είναι ειλικρινά σε διαφορετικά επίπεδα ποδοσφαίρου. Είναι λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία για τους Κύπριους, την περασμένη Πέμπτη φιλοξένησαν για πρώτη φορά μια τόσο ονομαστή ομάδα τέτοιου επιπέδου στη Λευκωσία.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι χωρίς προβλήματα, αλλά σε αυτό το επίπεδο είναι απλά σαφώς πιο δυνατή και παίζει εντός έδρας. Ποντάρουμε στη νίκη των Βρετανών επί της Ομόνοιας με χάντικαπ «-2,5» και απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *