The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Νότιγχαμ Φόρεστ: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Ноттингем-27.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ

Στις 27 Δεκεμβρίου οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ θα παίξουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα παλέψουν για την πρώτη τετράδα
Πριν από τη διακοπή για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πέμπτη στην Πρέμιερ Λιγκ, τρεις βαθμούς πίσω από τους τέσσερις πρώτους, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Δεδομένου ότι δεν είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα στην ομάδα, το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο κακό. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος έλυσε το συμβόλαιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που σε γενικές γραμμές θα πρέπει να ωφελήσει την ομάδα, αν μιλάμε για την ατμόσφαιρα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι κατάφεραν να παίξουν ένα ματς στο Λιγκ Καπ, όπου στους 16 κέρδισαν τον ηγέτη της Τσάμπιονσιπ Μπέρνλι με σκορ 2:0. Για διάφορους λόγους, πέντε παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.
Είναι σημαντικό για τους «δασολόγους» να αποκτήσουν ερείσματα στην ελίτ
Η θρυλική Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην ισχυρότερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, τώρα πρέπει να μείνει εδώ. Προς το παρόν ο σύλλογος βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, καταλαμβάνοντας τη 18η γραμμή, όλος ο αγώνας είναι μπροστά, αφού η διαφορά από τη θέση που περνάει είναι μόνο ένας βαθμός. Οι Foresters μπόρεσαν επίσης να προκριθούν στα προημιτελικά του League Cup τις προάλλες, επικρατώντας εκτός έδρας της Blackburn με σκορ 4-1. Ο σύλλογος έχει επτά απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη σημαντική συνάντηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τη μακρινή σεζόν 1998/1999, τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε δύο συντριπτικές νίκες – 3:0 εντός και 8:1 εκτός έδρας, έγινε πρωταθλήτρια στο τέλος και η Νότιγχαμ Φόρεστ τερμάτισε τελευταία, αφήνοντας την ελίτ για πολύ καιρό.
Πρόβλεψη
Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους Κόκκινους Διαβόλους μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, η κατηγορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι υψηλότερη, αλλά δεν υπάρχουν διερχόμενοι αντίπαλοι στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα προσπαθήσει να κερδίσει τους βαθμούς σε οποιαδήποτε συνάντηση, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Στοίχημα σε over 2,5 γκολ φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *