The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπόρνμουθ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Саутгемптон-13.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Πρέμιερ Λιγκ πλησιάζει στην ολοκλήρωση, ενώ η κατάσταση στον αγώνα για το top-4 με κάθε γύρο περιπλέκεται όλο και περισσότερο. Όλα είναι ενδιαφέροντα στο κάτω μέρος της κατάταξης, όπου διεξάγεται σκληρός αγώνας για την επιβίωση. Σας παρουσιάζουμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν ωραίο παιχνίδι

Οι παίκτες του Σόλσκιερ  είναι πολύ καλοί μετά το διάλειμμα, όλα ξεκίνησαν με την ισοπαλία εναντίον της Τότεναμ 1:1, μετά την οποία υπήρχαν μόνο νίκες. Στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Μπράιτον με το ίδιο σκορ 3:0. Ο σύλλογος έφτασε επίσης στους ημιτελικούς του FA Cup, κερδίζοντας μόνο στην παράταση τη Νόριτς. Για το εισιτήριο στους τελικούς οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παλέψουν με την Τσέλσι. Η Μάντσεστερ είναι πέμπτη στην Πρέμιερ Λιγκ, μπροστά από την Γουλβς μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Η διαφορά από τους 4 πρώτους έχει μειωθεί αισθητά, τώρα μέχρι την τέταρτη Τσέλσι θέλει δύο πόντους, ενώ μέχρι τη τρίτη Λέστερ τρεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την πρόοδο έπαιξε ο Bruno Fernandes, ο Πορτογάλος μέσος για οκτώ συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ σκόραρε 5 γκολ και έκανε τρεις ασίστ. Η πρόκριση στο Champions League είναι ένας πολύ πραγματικός στόχος σε τέτοια κατάσταση.

Τα «κεράσια» κινδυνεύουν πολύ

Η Μπόρνμουθ δεν έχει αποκλειστεί από την ελίτ από το ντεμπούτο της στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2015/16. Τώρα τα «κεράσια» διατρέχουν τον κίνδυνο να επιστρέψουν στο Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα καταλαμβάνει την προτελευταία θέση στο πρωτάθλημα, αλλά μέχρι τη 17η θέση θέλει μόνο ένα βαθμό. Μετά την καραντίνα ο σύλλογος έχασε και τους τρεις αγώνες του, παρατείνοντας το σερί χωρίς νίκες σε επτά συναντήσεις. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Μπόρνμουθ είχε δύσκολο πρόγραμμα, επειδή ο σύλλογος έχασε από την Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς και Νιούκασλ. Η ομάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να αγωνιστεί μέχρι εσχάτων για το πολυπόθητο εισιτήριο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια μικρή ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, μεταξύ τους έπαιξαν μόνο 9 αγώνες. Στους έξι κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο φορές κέρδισαν τα «κεράσια», καθώς σημειώθηκε μία ισοπαλία. Ο πρώτος γύρος του τρέχοντος πρωταθλήματος κερδήθηκε απροσδόκητα η Μπόρνμουθ στον τομέα του με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Στο επερχόμενο παιχνίδι οι φορείς στοιχημάτων περιμένουν τη σίγουρη νίκη των «κόκκινων διάβολων». Μπορούν να γίνουν κατανοητοί πλήρως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ η Μπόρνμουθ δεν μπορεί να βρει το παιχνίδι της. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πλέι-οφ στην Αγγλία, όλα δεν μπορούν να είναι τόσο εύκολα για την ενδεκάδα του Σόλσκιερ. Σας προτείνουμε να πάρετε εδώ το στοίχημα «το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ», είναι πολύ πιθανό το αουτσάιντερ να προκαλέσει αίσθηση, οπότε δεν στοιχηματίζουμε στην έκβαση του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *