The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπέρνλεϊ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Man-United-29.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε εκπληκτική φόρμα, οι “κόκκινοι διάβολοι” θα φιλοξενούν την Μπέρνλεϊ στην έδρα τους την Τρίτη, φυσικά, οι γηπεδούχοι σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχουν μεγάλο φαβορί. Αλλά και η Μπέρνλεϊ, παρά τη συντριπτική ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Κύπελλο Αγγλίας, δεν πρέπει να υποτιμάται, οι “μπορντό” είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Εξαιρετική κατάσταση

Είναι εκπληκτικό το πώς η αλλαγή του προπονητή μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μουρίνιο έμοιαζε με μια ελαττωματική ομάδα, αλλά κάτω από την καθοδήγηση του Sulscher άκμασε σε όλη της τη δόξα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο κέρδιζε, αποκλείοντας από το Κύπελλο της Αγγλίας τη Ρέντινγκ και την Αρσεναλ, στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν ισχυρότερη από τη Νιουκάστλ, Τότεναμ και Μπράιτον. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην έκτη θέση, μόνο τρεις μονάδες πίσω από την Τσέλσι και τη θέση στην κορυφή-4. Πιο πρόσφατα, φαινόταν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα δει τη θέση στο Champions League για την επόμενη σεζόν.

16η θέση

Μετά από 23 γύρους στο πρωτάθλημα της Αγγλίας η Μπέρνλεϊ κέρδισε 22 βαθμούς, βρίσκεται στην 16η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Ο τελευταίος αγώνας δεν ήταν ο καλύτερος για την Μπέρνλεϊ, σημειώθηκε ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στο Κύπελλο Αγγλίας 0:5, αλλά πριν από αυτό υπήρξε μηδενική ισοπαλία με την Γουότφορντ και τρεις νίκες επί της Χάντερσφιλντ, Μπάρνσλεϊ και Φούλαμ.

Πρόβλεψη

Η Μπέρνλεϊ δεν πρέπει να υποτιμηθεί, οι “μπορντό” είναι ισχυρός αντίπαλος, με τον οποίο είναι πάντοτε δύσκολα, ωστόσο στο επερχόμενο παιχνίδι αξίζει να ξεκινήσουμε από το φαβορί, το οποίο είναι σε τέλεια φόρμα. Προτείνουμε το στοίχημα στην νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πιστεύουμε ότι ο Sir Alex θα κερδίσει με υπεροχή τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *