The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπέτις: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Бетис-09.03

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Αυτή την Πέμπτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Μπέτις στον επόμενο αγώνα των 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το περασμένο φθινόπωρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου συμμετείχαν επίσης οι Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σερίφ και Ομόνοια. Και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, οι Κόκκινοι Διάβολοι έσπασαν την αντίσταση της Μπαρτσελόνα (2:2, 2:1). Οι τύποι του Ten Hag είναι στους 3 πρώτους της Premier League, αλλά την προηγούμενη μέρα ηττήθηκαν με καταστροφικό σκορ 0:7 από τη Λίβερπουλ.

Μπέτις

Η πρόσφατη ισοπαλία 0-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδραίωσε την Μπέτις στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της La Liga, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Να θυμίσω ότι στη βασική κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ η κλήρωση έφερε τους Βέρντι-Μπλάνκος με Ρόμα, Λουντογκόρετς και ΧΓΚ Ελσίνκι. Ως αποτέλεσμα, η Μπέτις έχει σίγουρη πρώτη θέση σε αυτό το κουαρτέτο.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την περίπτωση, οι φορείς στοιχημάτων έχουν μεγαλύτερη πίστη στους γηπεδούχους, αλλά δεν θα έκανα έκπτωση στην ισχυρή Μπέτις. Και γενικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συχνά προβλήματα κόντρα στους Ισπανούς, οπότε η νίκη με ένα γκολ είναι το μέγιστο για τους Κόκκινους Διαβόλους, πεσμένους πνεύματα μετά από μια ηχηρή ήττα το Σαββατοκύριακο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπέτις με χάντικαπ +1,5 και απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *