The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπέρνλεϊ: προγνωστικά για τον αγώνα

Эвертон-МанчестерЮнайтед-09.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Γύρος των 16
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ

Η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ θα ξαναρχίσει φέτος το ημερολογιακό έτος. Πρέπει όμως να κάνετε ακόμα λίγη υπομονή πριν επιστρέψει στα γήπεδα. Μέχρι στιγμής ως προθέρμανση θα έχουμε να παρακολουθούμε το Λιγκ Καπ. Εκεί όμως έχουν φτάσει ήδη στους 16, οπότε υπάρχουν ενδιαφέροντα ζευγάρια. Την Τετάρτη το κεντρικό γεγονός θα είναι η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλεϊ. Ο θρύλος της Σίτι, Vincent Kompany, φτάνει στο Old Trafford ως προπονητής. Θα δημιουργήσει προβλήματα στους παλιούς εχθρούς; Στο κοινό του ιστότοπου παρουσιάζεται η δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2022.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν πρέπει να αποκατασταθεί για τις αποτυχίες της προηγούμενης
Οι Μανκουνιάν το 2021 ήταν η αντιπρωταθλήτρια της χώρας και ο φιναλίστ του Κυπέλλου Ευρώπης. Φυσικά περίμεναν πρόοδο, αλλά τόσο επί Σόλσκιερ όσο και υπό τον Ράνγκνικ, οι Κόκκινοι Διάβολοι απογοήτευσαν εντελώς, αδυνατώντας να παραμείνουν στη ζώνη του Champions League. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Έρικ τεν Χαγκ ήρθε για να τα φτιάξει όλα. Δεν πάνε όλα καλά για τον Ολλανδό, αρκεί να πούμε ότι κέρδισε μόνο 8 από τους 14 αγώνες της Premier League και συνάντησε τον χειμώνα στην 5η θέση του τρέχοντος βαθμολογικού πίνακα. Υπήρχαν όμως και όμορφες και σημαντικές νίκες. Και ο νέος προπονητής είναι έτοιμος να πάρει σοβαρές αποφάσεις, τι αξίζει ο τρόπος με τον οποίο έβαλε τον Ρονάλντο στον «πάγκο». Ως αποτέλεσμα, ο Κριστιάνο έφυγε, το συμβόλαιό του λύθηκε. Ας δούμε πώς επηρεάζουν όλα αυτά την ομάδα και τις δυνατότητές της.
Η Μπέρνλεϊ επικεντρώθηκε στη γρήγορη επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ
Οι Clarets ολοκλήρωσαν τη μακρά τους «εποχή του Daish» την περασμένη σεζόν. Ο Σον κράτησε τους παίκτες του στην Πρέμιερ Λιγκ για πολύ καιρό και μάλιστα τους έφερε μια φορά στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά αυτό, αργά ή γρήγορα, έπρεπε να τελειώσει με μια πτήση στην Τσάμπιονσιπ, αυτό ακριβώς συνέβη την περασμένη άνοιξη. Αυτή τη σεζόν, ο στόχος είναι να επιστρέψουν αμέσως. Το έργο αυτό εμπιστεύτηκε στον Βενσάν Κομπανί, τον Βέλγο θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι τα πηγαίνει καλύτερα στη νέα θέση παρά στην Τσάμπιονσιπ. Αλλά εκεί η σεζόν είναι μεγάλη, και είναι πολύ νωρίς για να χαλαρώσουν. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, στο Λιγκ Καπ, κατάφεραν να ξεπεράσουν τους 2 αντιπάλους, αν και σεμνούς, τους Σρούσμπερι και Κρόουλι.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 3 σερί νίκες. Αλλά τον Φεβρουάριο, η Μπέρνλεϊ εντός έδρας μπόρεσε να φέρει τον αγώνα στην ισοπαλία.
Πρόβλεψη
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί, φυσικά. Αλλά και η Μπέρνλεϊ είναι σε κίνηση, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε την επιλογή «over 2,5» (με απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *