The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπέρνλι: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Бернли-18.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Στο πλαίσιο του 32ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενεί την Μπέρνλι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων προετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σίγουρα δεύτεροι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτέλους δεν αγωνίζεται για τη δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά καταλαμβάνει σιδερένια τη δεύτερη θέση. Είναι μακριά από τον ηγέτη, αλλά κατάφερε να ξεφύγει από τη τρίτη Λέστερ, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να νιώθει άνετα. Αυτή την εβδομάδα οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφάλισαν την πρόκριση στους ημιτελικούς του Europa League, νικώντας τη Γρανάδα ξανά με το ίδιο σκορ 2:0. Για το εισιτήριο στον τελικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί με τους Ιταλούς της Ρόμα και θα είναι το φαβορί αυτής της μάχης. Στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Οι παίκτες του Solskjaer κέρδισαν τον τελευταίο τους αγώνα εναντίον της Τότεναμ με σκορ 3:1. Οι απώλειες προσωπικού δεν είναι τόσο μεγάλες, τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν.

Η Μπέρνλι βρίσκεται ακόμα σε ασφαλή απόσταση από την ζώνη υποβιβασμού

Η Μπέρνλι αναγκάζεται να βρίσκεται στο κατώτατο σημείο του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ φέτος. Η ομάδα κατατάσσεται σήμερα 16η στο πρωτάθλημα, με 7 βαθμούς προβάδισμα από τη ζώνη υποβιβασμού. Η Μπέρνλι έχει παίξει τις δύο τελευταίες συναντήσεις εναντίον άμεσων ανταγωνιστών, έχοντας υποστεί ήττες και στις δύο περιπτώσεις. Πρώτα έχασε από τη Σαουθάμπτον 2:3 και έπειτα από τη Νιούκαστλ. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις οι παίκτες του Sean Daish είχαν προβάδισμα στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το πλεονέκτημά τους. Το περιθώριο ασφαλείας πρέπει να είναι επαρκές για τη διατήρηση της θέσης στο ελίτ πρωτάθλημα.

Προσωπικές συναντήσεις

Εάν αναλύσουμε τις προσωπικές συναντήσεις των συλλόγων, θα φανεί ότι στις εννέα τελευταίες συναντήσεις οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να κερδίσουν. Ο πρώτος γύρος κέρδισε η Μάντσεστερ 1:0.

Πρόβλεψη

Ακόμα και το παιχνίδι του Europa League μεσοβδόμαδα δεν πρέπει να εμποδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει τρεις βαθμούς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ισχυρότεροι από τον αντίπαλο από κάθε άποψη, αν και η Μπέρνλι μπορεί να δώσει έναν ισχυρό αγώνα. Ας στοιχηματίσουμε εδώ στη νίκη των παικτών του Solskjaer με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 2,14).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *