The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη του αγώνα

ManchesterUnited-ManchesterCity-10.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Κυριακής στην Ευρώπη θα είναι χωρίς αμφιβολία το ντέρμπι του Μάνστεστερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενεί την Μάνστεστερ Σίτι στο Old Trafford. Παρά τον παράγοντα έδρας, οι “διάβολοι” σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην εξαιρετική φόρμα των “πολιτών” οι οποίοι ήδη έχουν ξεχάσει πότε έχαναν βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ, εν μέρει επειδή η Γιουνάιτεντ έχει προβλήματα προσωπικού. Σε κάθε περίπτωση, η γραμμή του παιχνιδιού φαίνεται κάπως στρεβλωμένη υπέρ της Σίτι.

Προβλήματα στην κεντρική ζώνη

Στο επερχόμενο παιχνίδι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορέσουν να παίξουν ο Μπέιλι, Μάτιτς και Κάρρικ, λόγω τραυματισμών, ο Πώγκμπα λόγω αποβολής. Επίσης αμφισβητήσιμη είναι η συμμετοχή των Fellaini και Jones, δηλαδή, υπάρχουν εμφανέστατα προβλήματα στη ζώνη στήριξης και άμυνας. Θα είναι πολύ δύσκολα για το Μουρίνιο να αντικαταστήσει αξίως τους απόντες, αλλά θα πρέπει να βοηθήσουν οι κερκίδες.

Ελαφρώς κάθισαν

Η Μάντσεστερ Σίτι στο προηγούμενο μεσοβδόμαδα έχασε για πρώτη φορά σε 20 αγώνες, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στο Χάρκοβο κατά Σαχτάρ έπαιξε η σύνθεση μακρινή από την κύρια. Ο Γκουαρντιόλα άφησε πολλούς από ηγέτες του να ξεκουραστούν. Όσον αφορά τη θέση στην κατάταξη για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι στρατηγικά σημαντικό να μην χάσει, η διαφορά μεταξύ των αντιπάλων είναι οκτώ μονάδας, που θα ήθελαν να διατηρήσουν, αλλά οι «πολίτες» δεν χρειάζονται και τόσο τη νίκη.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά οι γοητευτικές νίκες 5:0 και περισσότερο έχουν καιρό να εμφανιστούν. Οι “αετοί” έχουν μεγάλη πυκνότητα αγώνων και τα ίδια τα παιχνίδια είναι αρκετά έντονα, οπότε υπάρχουν κάποια προβλήματα με τη φυσική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει επίσης σε πολύ σφιχτό πρόγραμμα, αλλά ο παράγοντας της έδρας πρέπει να βοηθήσει αρκετά τους “διάβολους”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα χάσει με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *