The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 02: Erling Haaland of Manchester City celebrates as team mate Phil Foden scores their sides first goal during the Premier League match between Manchester City and Manchester United at Etihad Stadium on October 02, 2022 in Manchester, England. (Photo by Matt McNulty - Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023, 2:30 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ

Η Αγγλία συνεχίζει να παρέχει ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σε καθημερινή βάση. Από την Πέμπτη η Πρέμιερ Λιγκ θα είναι και πάλι προτεραιότητα. Και, παραδοσιακά, το πρόγραμμα του Σαββάτου θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Θα ξεκινήσει με το κεντρικό γεγονός της ημέρας – το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο Ολντ Τράφορντ. Αυτή η προσπάθεια να αντιμετωπίσει τον Γκουαρδιόλα θα βγει καλύτερη για τον τεν Χαγκ; Ο ιστότοπός μας έχει αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 14 Ιανουαρίου 2023.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να αποκτήσει μεγάλη δυναμική τον χειμώνα
Οι «Red Devils» δεν ολοκλήρωσαν το αρχικό κομμάτι της σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Εδώ και η 5η θέση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο στόχος ήταν ξεκάθαρα τουλάχιστον 4η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακούστηκε και η σκανδαλώδης λύση του συμβολαίου με τον Ρονάλντο. Αλλά το χειμώνα, ο τεν Χαγκ και οι παίκτες του έχουν 100% αποτέλεσμα. Νίκησαν τις Μπέρνλι και Έβερτον σε διάφορα κύπελλα, ενώ στο πρωτάθλημα κέρδισαν 9 βαθμούς από τους 9. Βέβαια οι αντίπαλοι δεν ήταν γίγαντες, Νότιγχαμ Φόρεστ, Γουλβς και Μπόρνμουθ.
Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να χάνει στην εγχώρια αρένα
Οι «πολίτες» βλέπουν προφανώς ως προτεραιότητά τους την επιτυχία στο Champions League, φαίνεται πως τα μόνιμα τρόπαια στην εγχώρια αρένα απλά χαλάρωσαν, αποθάρρυναν τους παίκτες. Την άκουσαν αυτή τη σεζόν όταν εμφανίστηκε ένας απροσδόκητος ισχυρός ανταγωνιστής – η Άρσεναλ. Πήγε σε μεγάλη παύση με προβάδισμα 5 βαθμών έναντι του φαβορί. Φαίνεται ότι μετά από αυτό βγήκαν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Αλλά ήδη το χειμώνα σημειώθηκε και πάλι αποτυχία, και με σχεδόν τον πιο αδύναμο αντίπαλο, την Έβερτον. Μετά από αυτό, δύο φορές κέρδισαν τη Τσέλσι, πρώτα ελάχιστα στην Πρέμιερ Λιγκ και στη συνέχεια, το Σάββατο, σημειώθηκε το συντριπτικό 4:0 στο κύπελλο.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Σίτι έχει 4 νίκες σε 5 τελευταία ντέρμπι. Συμπεριλαμβανομένου του φθινοπώρου, ήδη κάτω από τεν Χαγκ, ήταν 6:3 σε μονομαχία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πρόβλεψη
Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα είναι αισθητά πιο δυνατοί. Τολμούμε να υποθέσουμε ότι οι «πολίτες» θα κερδίσουν ξανά (απόδοση 1,85).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *