The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-ManchesterUnited-ManchesterCity-24.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη το βράδυ, 24 Απριλίου, στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο πλαίσιο του αναβληθέντα αγώνα του 31ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο γήπεδό της θα συναντηθεί με τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα είναι πραγματική «σφαγή», γι’ αυτό προτείνουμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Πάρα πολλές ήττες

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολύ χάλια εμφάνιση, διότι μετά την υπογραφή μόνιμης σύμβασης με τον Όλε Σόλσκιερ οι παίκτες απλώς σταμάτησαν να παίζουν. Πώς αλλιώς μπορεί να ονομαστεί η κατάσταση, αφού κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 αγώνων ο Sir Alex κέρδισε με μεγάλη δυσκολία δύο φορές εντός έδρας (από 2:1) και έχασε 6 φορές. Την Κυριακή οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν φιάσκο – συντριπτική ήττα από την Έβερτον με σκορ 4:0. Και το πιο σημαντικό: τώρα η ομάδα χάνει παντού και από όλους τους αντιπάλους.

Ένα λάθος για 18 αγώνες

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της Αγγλίας και συνεχίζει να αγωνίζεται με τη Λίβερπουλ. Τώρα η ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι 2 βαθμούς πίσω από τους ηγέτες, αλλά ταυτόχρονα έχει ένα παιχνίδι στο χέρι, οπότε τυπικά έχει «πλεονέκτημα». Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους 18 αγώνες οι «πολίτες» έκαναν μόνο ένα λάθος, που όμως ήταν μοιραίο για αυτούς: η ήττα από την Τότεναμ με σκορ 1:0 δεν επέτρεψε την ομάδα να περάσει στον ημιτελικό του Champions League. Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα ο Sir Alex έχει ήδη κερδίσει δύο φορές τη Τότεναμ με σκορ 4:3 και 1:0.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τώρα έχει απλά αηδιαστική εμφάνιση, γιατί η ομάδα δεν δείχνει τίποτα. Ταυτόχρονα η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια χαρά και είναι έτοιμη να «συντρίψει» τους πάνες. Έτσι σε αυτόν τον αγώνα είναι πιο λογικό να περιμένουμε την πλήρη κυριαρχία από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν πιο ισχυρή σύνθεση, καθώς και η αγωνιστική τους φόρμα είναι καλύτερη… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *