The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Ливерпуль-22.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Η Δευτέρα δεν θα είναι τόσο βαρετή όσο έχουν συνηθίσει οι φίλοι του ποδοσφαίρου, μεγάλη προσοχή θα επικεντρωθεί στην αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των κύριων αντιπάλων έχει ετοιμαστεί από τους ειδικούς μας.

Η κρίση των «κόκκινων διαβόλων» συνεχίζεται

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλαξε προπονητή και ήλπιζε στην ολοκλήρωση ενός σερί ηττών, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα φαινόταν αρκετά αξιοπρεπής εκτός σεζόν. Οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν, ο σύλλογος έχασε και τις δύο εναρκτήριες συναντήσεις, πρώτα από την Μπράιτον εντός έδρας 1:2 και μετά από την Μπρέντφορντ εκτός έδρας – 0:4. Πολλοί κατηγορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τα άσχημα αποτελέσματα, δεν είναι καν το παιχνίδι, αλλά η τοξική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια λόγω της μεγάλης επιθυμίας του Πορτογάλου να φύγει από τον σύλλογο. Ίσως ο Κρις να φύγει πραγματικά, αλλά αυτό σίγουρα δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα παραμένει ένα σύνολο δυνατών παικτών, όχι καλοστημένη ομάδα. Τέσσερις παίκτες δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Η Λίβερπουλ είχε αδύναμο ξεκίνημα

Παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει το Σούπερ Καπ της Αγγλίας στη μάχη με τη Μάνσιτι, η ομάδα δεν έχει κατακτήσει ακόμη το πρωτάθλημα. Αρχικά, δεν κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας τη νεοφερμένη Φούλαμ – 2:2, στον δεύτερο γύρο ήταν εντός έδρας ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας – 1:1, αν και εδώ η Λίβερπουλ άξιζε τη νίκη, κατάφεραν μάλιστα να ισοφαρίσουν στη μειοψηφία. Όσον αφορά το παιχνίδι, η Λίβερπουλ δεν είναι τόσο κακή, κάπου απλά δεν έχει τύχη. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορέσει να υπολογίσει σε εννέα παίκτες σε αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια τεράστια ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι μάχες τους θεωρούνται από τις πιο σημαντικές στην Αγγλία. Την περασμένη σεζόν η Λίβερπουλ συνέτριψε δύο φορές τον αντίπαλο – 5:0 εκτός έδρας και 4:0 εντός. Αυτό το καλοκαίρι διεξήχθη φιλικό παιχνίδι, όπου κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δεν πιστεύουν καθόλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι πιθανότητες είναι από τις υψηλότερες στην ιστορία στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» εντός έδρας. Η Λίβερπουλ επίσης δεν κερδίζει, αλλά ο αντίπαλος έχει σαφώς περισσότερα προβλήματα. Πιστεύουμε ότι τα αγόρια του Κλοπ θα καταφέρουν να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και ποντάρουμε σε αυτό (με απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *