The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-Ливерпуль-24.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Εάν γινόταν ψηφοφορία για καθορισμό της κεντρικής συνάντησης της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά η μάχη μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, πρόβλεψη για τον αγώνα της οποίας ετοίμασαν οι δημοσιογράφοι μας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν χάσει τη σταθερότητα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα με σιγουριά, αλλά δεν κράτησε για πολύ, τώρα παρατηρείται ύφεση, κερδήθηκε μόνο ένας βαθμός σε τρία παιχνίδια, αυτό έριξε τον σύλλογο στην έκτη θέση. Η διαφορά πίσω από τον ηγέτη δεν είναι καταστροφική, μόλις 5 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο οι Κόκκινοι Διάβολοι έχασαν με σκορ 2:4 εκτός έδρας από τη Λέστερ. Αυτή την εβδομάδα ο Κριστιάνο και η παρέα του κατάφεραν να κάνουν καμ μπακ στο Champions League, χάνοντας εντός έδρας 0-2 από την Αταλάντα μετά το πρώτο ημίχρονο, μπόρεσαν να αρπάξουν τη νίκη με σκορ 3:2, αυτή η επιτυχία τους επέτρεψε να πάρουν το προβάδισμα στον όμιλο. Ο Βαράν σίγουρα δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, πέντε ακόμη παίκτες είναι υπό συζήτηση, μεταξύ των οποίων σημαντικοί παίκτες όπως οι Φερνάντες και Ράσφορντ.

Η Λίβερπουλ είναι σε εξαιρετική φόρμα

Η Λίβερπουλ δείχνει δυνατή αυτή τη σεζόν και είναι η μόνη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που δεν έχει χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα. Είναι δεύτερη στη βαθμολογία, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ηγέτη. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν άφησαν ευκαιρίες στη Γουότφορντ 5:0, ο Φιρμίνο σημείωσε χατ-τρικ. Τα πράγματα πάνε καλά στο Champions League, όπου αυτή την εβδομάδα κατάφεραν να νικήσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης 3:2. Έχουν κερδίσει και τους τρεις αγώνες του γύρου των ομίλων και οδηγούν με αυτοπεποίθηση την τετράδα τους. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη, αν και η απώλεια δεν είναι τόσο σημαντική.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσια ιστορία αναμετρήσεων, αλλά θα θυμηθούμε μόνο τις συναντήσεις της περασμένης σεζόν, οι σύλλογοι τότε συαναντήθηκαν τρεις φορές. Στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ σημείωσε ισοπαλία εντός έδρας 0:0 και κέρδισε 4:2 εκτός έδρας. Υπήρξε επίσης μία συνάντηση στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Αυτή η μάχη δεν μπορεί να χαθεί καθώς συναντώνται δύο θρυλικοί σύλλογοι με ισχυρά ρόστερ. Είναι δύσκολο να αποφασίσεις για ένα φαβορί εδώ, οι λάτρεις του στοιχήματος πιστεύουν περισσότερο στη Λίβερπουλ, εν μέσω της επιδείνωσης των αποτελεσμάτων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Περιμένουμε έναν εκπληκτικό αγώνα από τους αντιπάλους με μεγάλο αριθμό γκολ. Ποντάραμε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *