The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - Sunday, December 16, 2018: Liverpool's Xherdan Shaqiri celebrates scoring the second goal during the FA Premier League match between Liverpool FC and Manchester United FC at Anfield. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Ο κεντρικός αγώνας του ένατου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ, βέβαια, θα είναι η μάχη των δύο θρυλικών συλλόγων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη για αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα.

Οι «διάβολοι» ως συνήθως δεν ευχαριστούν

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν έχουν ήδη ξεχάσει πότε το φαβορί τους έδειξαν σταθερό και ισχυρό ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι αυτή η σεζόν θα είναι μια άλλη αποτυχία του συλλόγου, επειδή μετά από οκτώ γύρους η ομάδα σημείωσε μόλις 9 βαθμούς και πήρε τη 12η θέση στην κατάταξη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους τρεις τελευταίους αγώνες κατάφερε να σκοράρει μόνο ένα βαθμό, χάνοντας από τη Γουέστ Χαμ με σκορ 2:0 και από την Νιουκάστλ 1:0. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει τώρα μεγάλα προβλήματα με το ρόστερ, σίγουρα δεν θα παίξουν εξαιτίας των τραυματισμών ο De Gea, ο Fosu Mensa, ο Dalot, ο Bayi. Η συμμετοχή τέτοιων βασικών παραγόντων όπως οι Pogba, Marsiyal, Lingard, Van Bissaka είναι υπό μεγάλη ερώτηση. Υπό τέτοιες συνθήκες η αντίσταση στη Λίβερπουλ θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Τρομερή Λίβερπουλ

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ προς το παρόν δεν έχουν χάσει ακόμα βαθμούς αυτή τη σεζόν, 8 αγώνες και 8 νίκες. Αν και στις τελευταίες συναντήσεις με δυσκολία νικούσαν τους αντιπάλους, πρώτα η νίκη εκτός έδρας επί του Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – 1:0 χάρη στο τρομερό λάθος του τερματοφύλακα του αντιπάλου. Και στον τελευταίο γύρο η Λέστερ νικήθηκε μόνο χάρη σε πέναλτι στο 90 + 5 λεπτά – 2:1. Η διαφορά από τη δεύτερη Mansity της ενδεκάδας του Κλοπ αποτελεί ήδη 8 βαθμούς, που χαλαρώνει υποσυνείδητα. Οι «κόκκινοι» έχουν επίσης απώλειες προσωπικού, ο Salah και ο Shakiri μπορεί να χάσουν τον αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Λίβερπουλ κέρδισε εντός έδρας με σκορ 3:1 και στο Old Trafford καταγράφηκε ισοπαλία 0:0.

Πρόβλεψη

Σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται οι σύλλογοι, δεν είναι εύκολο να κάνεις μια πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ φαίνονται μια τάξη μεγέθους καλύτεροι αυτή τη σεζόν, Επιπλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μεγάλες απώλειες προσωπικού. Το μόνο τζόκερ  των γηπεδούχων είναι το γήπεδο και η υποστήριξη των κερκίδων τους. Η Μάντσεστερ θα προσπαθήσει να συγκρατήσει την επίθεση των φιλοξενούμενων. Δεν περιμένουμε αποτελεσματικό παιχνίδι και προτείνουμε στοίχημα «το σύνολο είναι κάτω από 3 γκολ». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 γκολ με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *