The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-ManchesterUtd-Liverpool-24.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019, 4:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Μάντσεστερ θα πραγματοποιηθεί ο κύριος αγώνας του 27ου γύρου του πρωταθλήματος της Αγγλίας, επειδή θα παίξουν δύο μεγιστάνες του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στην έδρα της. Επιπλέον, αυτές οι ομάδες έχουν ορισμένους στόχους και τώρα κανείς δεν θέλει να χάσει βαθμούς. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: μας περιμένει συναρπαστικό παιχνίδι.

Επιτέλους ο σωστός προπονητής

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ανέβει στην 4η θέση της κατάταξης της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, καθώς η ομάδα σημείωσε 51 βαθμούς στους 26 αγώνες. Στην πραγματικότητα, ο προπονητής είναι ο λόγος για την ταχεία άνοδο της ομάδας στο τουρνουά, επειδή ήταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που άλλαξε τα πάντα στην ομάδα. Έτσι, κάτω από την ηγεσία του πρώην παίκτη οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να παίξουν 13 αγώνες, κάνοντας μόνο δύο λάθη – ισοπαλία με την Μπέρνλι (2:2) και ήττα από την ΠΣΖ (0:2). Ωστόσο, στον αγώνα με τους Παριζιάνους ο Sir Alex είχε πολύ καλή εμφάνιση, απλώς ήταν λίγο άτυχος. Σε κάθε περίπτωση, τη Δευτέρα η ομάδα νίκησε την Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας χωρίς προβλήματα (0:2).

Η ομάδα «έπεσε»

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ μοιράζεται την πρώτη θέση με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν από 65 βαθμούς στο ενεργητικό. Ταυτόχρονα οι παίκτες της Μέρσεϊσαϊντ έχουν ακόμα ένα παιχνίδι στο χέρι, οπότε έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κοιτάξουμε την τρέχουσα φόρμα της ομάδας, η οποία δεν είναι καθόλου ιδανική: στους τελευταίους 8 αγώνες η ομάδα κέρδισε μόνο 3 φορές. Και στις 4 τελευταίες συναντήσεις η ενδεκάδα του Κλοπ κατάφερε να σημειώσει μία νίκη επί της Μπόρνμουθ εντός έδρας (3:0), καθώς και τρεις ισοπαλίες!

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απλώς τέλεια υπό την ηγεσία του Σόλσκιερ, ενώ η Λίβερπουλ «έπεσε» ορατά. Οι «κόκκινοι» έχουν προφανή προβλήματα στην επίθεση και είναι απίθανο να προλάβουν να ανακάμψουν πλήρως από το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Έτσι από αυτή τη μονομαχία θα πρέπει να περιμένουμε την ηγεσία των γηπεδούχων, αξίζει να στοιχηματίσουμε ότι δε θα χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ισοπαλία με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *