The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-LeicesterCity-14.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορν, Μάντσεστερ

Στον πέμπτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συναντηθεί με τη Λέστερ του Brendan Rogers. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Ολντ Τράφορν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νέα σεζόν συνεχίζει να φαίνεται θαμπή, όπως και στην προηγούμενη. Η ομάδα μπορεί να υπερηφανεύεται για μία νίκη επί της Τσέλσι (4:0) στον πρώτο γύρο, αλλά μετά υπήρχαν μόνο ισοπαλίες με την Γουλβερχάμπτον (1:1) και τη Σαουθάμπτον (1:1), καθώς και ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (1:2). Όλα αυτά έγιναν ο λόγος για την έλλειψη παίκτη box-to-box στη μεσαία γραμμή και ποιοτικού βασικού παίκτη.

Λέστερ

Σε αντίθεση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Λέστερ ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν και ανέβηκε στην τρίτη θέση. Ο Brendan Rogers έστησε στην ομάδα κουλτούρα χαμηλού ασίστ, γι’ αυτό και είναι πολύ έμπειροι στο κέντρο του γηπέδου και πηδάνε στις αντεπιθέσεις. Στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι «αλεπούδες»  έπαιξαν ισοπαλία με την Γουλβερχάμπτον (0:0) και την Τσέλσι (1:1), μετά απ’ αυτό νίκησαν τη Σέφιλντ (1:2) και την Μπόρνμουθ (3:1), αποδεικνύοντας τις φιλοδοξίες τους να επιστρέψουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για την επόμενη σεζόν.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη χάσει εντός έδρας αυτή τη σεζόν από την Κρίσταλ Πάλας, οπότε θα προσπαθήσει να αποφύγει αυτό να ξανασυμβεί. Η Λέστερ είναι μια πιο ισορροπημένη ομάδα σε όλες τις γραμμές και δεν θα ρίχνεται με το κεφάλι στον αγώνα. Έτσι, ο αγώνας υπόσχεται να είναι βαρετός και χωρίς μεγάλο αριθμό γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *