The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Κρίσταλ Πάλας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-КристалПэлас-19.09b

Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Το πρόγραμμα του Σαββάτου της δεύτερης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ θα τελειώσει με τον αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Κρίσταλ Πάλας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τέταρτη θέση στο προηγούμενο πρωτάθλημα επέτρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακτήσει τη νόμιμη θέση τους στο Champions League, και επίσης να κηρύξει σοβαρά ότι αγωνίζεται για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στη χώρα. Μεταξύ των πρόσφατων επιτευγμάτων των «κόκκινων διαβόλων» θα ξεχωρίσω την πρόκρισή τους στους ημιτελικούς του Europa League, όπου τους σταμάτησε μόνο η Σεβίλλη, μελλοντικός νικητής του τουρνουά (1:2).

Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την κατάστασή της ως μεσαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Πώς αλλιώς μπορεί να είναι, αφού ο σύλλογος ηγείται από το μεγαλύτερο ηλικιακά προπονητή της ελίτ με κλήση προς το αμυντικό ποδοσφαίρου; Αυτή η προσέγγιση επέτρεψε στους «αετούς» να κάνουν ντεμπούτο σε μια νέα καμπάνια με νίκη 1-0 επί της Σαουθάμπτον.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι θεωρούνται τα προφανή φαβορί αυτής της αναμέτρησης, καθώς το επίπεδό τους είναι πολύ υψηλότερο. Νομίζω ότι οι Μανκουνίανς θα πάρουν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και μετά θα το φέρουν στο λογικό συμπέρασμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο και τον αγώνα με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *