The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Κοπεγχάγη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МЮ-Копенгаген-10.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ράιν Ενεργκί

Ξεκινά ο ανακοινωμένος τελικός του 8ου Γιουρόπα Λιγκ, που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Σας προτείνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι δύσκολο να σταματήσουν

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδιναν χαμηλές πιθανότητες να μπει στην κορυφή-4 της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η παύση ωφέλησε την ομάδα. Ως αποτέλεσμα, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, όλα αποφασίστηκαν στον τελευταίο γύρο στον αγώνα με άμεσο ανταγωνιστή Λέστερ, σε περίπτωση ήττας η Μάντσεστερ θα ήταν πέμπτη, αλλά οι παίκτες του Σόλσκιερ κέρδισαν με σκορ 2:0. Στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της αυστριακής LASK η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφαίρεσε όλες τις ερωτήσεις πριν από την καραντίνα, όταν κέρδισε 5:0 εκτός έδρας. Το δεύτερο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με δεύτερο νούμερο εντός έδρας με σκορ 2:1. Αν και έχει ήδη εισιτήριο για το Champions League, η νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ θα μπορούσε να είναι ένα καλό μπόνους.

Η Κοπεγχάγη έδειξε καλά τον εαυτό της

Πρόκριση στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του δανικού συλλόγου αυτή τη σεζόν. Στην εγχώρια αρένα η Κοπεγχάγη πήρε μόνο τη δεύτερη θέση, η οποία θεωρείται ως κακό αποτέλεσμα. Στους 32 οι Δανοί πέρασαν τη Σκωτσέζικη Σέλτικ, θεωρούμενο αουτσάιντερ. Ενώ στους 16 η Κοπεγχάγη πέρασε την νέα πρωταθλήτρια της Τουρκίας Μπασακσεχίρ, χάνοντας 1:0 εκτός έδρας και κερδίζοντας 3:0 εντός έδρας. Είναι πλεονέκτημα για τους Δανούς ότι η μάχη αποτελείται από ένα παιχνίδι, αλλά θα είναι δύσκολο για αυτούς να κάνουν θαύμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά στην ιστορία, ήταν το 2006, στην φάση των ομίλων του Champions League. Τότε οι ομάδες αντάλλαξαν απροσδόκητα νίκες εντός έδρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3:0 και η Κοπεγχάγη 1:0.

Πρόβλεψη

Υπάρχει ένα πραγματικό χάσμα στην τάξη μεταξύ των ομάδων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να κερδίζει αυτό το τουρνουά. Η Κοπεγχάγη δεν είχε την πιο λαμπερή σεζόν. Δεν πιστεύουμε ότι οι Δανοί μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα για τους «κόκκινους διαβόλους». Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,85).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *