The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γρανάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Гранада-15.04

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γρανάδα, οι αντίπαλοι θα παίξουν το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών του Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με το ένα πόδι στους ημιτελικούς του Europa League, αν και το βασικό επίτευγμα του συλλόγου είναι ότι θα πάρει με σιγουριά τη δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν αρκετή σταθερότητα για να αγωνιστούν για τη νίκη στο πρωτάθλημα, αν και αυτό το αποτέλεσμα είναι αρκετά σταθερό. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Σόλσκιερ νίκησαν εκτός έδρας τη Τότεναμ 3:1. Αυτή η νίκη ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Τρεις παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν το επερχόμενο παιχνίδι λόγω μεγάλου αριθμού των κίτρινων καρτών, άλλοι τρεις ακόμη έχουν τραυματισμούς.

Η Γρανάδα δεν θα πηδήξει πιο πάνω από το κεφάλι της

Η Γρανάδα είχε ήδη ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, έχοντας καταφέρει να φτάσει στους προημιτελικούς. Όλοι καταλαβαίνουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει υψηλότερη τάξη και είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Η Γρανάδα είχε σερί των τεσσάρων ηττών σε αγώνες σε όλα τα τουρνουά, το οποίο έληξε μόνο χάρη στη νίκη στον τελευταίο γύρο της Πριμέρα επί της Βαγιαδολίδ – 2:1. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος είναι όγδοος, με πολύ λίγες πιθανότητες να φτάσει τους αντιπάλους στην ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Πέντε παίκτες δεν θα παίξουν στην επικείμενη συνάντηση, δύο από αυτούς έχουν πάρα πολλές κίτρινες κάρτες.

Η πρώτη συνάντηση των συλλόγων

Στον πρώτο αγώνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2:0. Μπορούμε να πούμε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν χάρη στην κλάση τους, το πρώτο γκολ του Rashford στο μέσο του πρώτου ημιχρόνου, μετά από ένα μακρύ πέρασμα ο επιθετικός έφυγε από τους αμυντικούς και ξεπέρασε τον τερματοφύλακα. Όμως, το δεύτερο γκολ έθαψε ουσιαστικά την ίντριγκα στην αναμέτρηση, η Γρανάδα έλαβε πέναλτι που δεν ήταν απαραίτητη, αφού ο Μπρούνο Φερνάντες έφαγε το χέρι στο πρόσωπο από έναν από τους αμυντικούς στην περιοχή του πέναλτι. Το ίδιο το θύμα εκτέλεσε την ποινή, ο τερματοφύλακας της Γρανάδας άγγιξε την μπάλα, αλλά έπεσε μέσα στο τέρμα. Η Γρανάδα δημιούργησε κάποιες καλές πιθανότητες, αλλά έπαιξε αξιόπιστα στην εστία του ο De Gea.

Πρόβλεψη

Μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να δημιουργήσει ίντριγκα σε αυτή την αναμέτρηση αν παίξει πολύ χαλαρή. Η Γρανάδα έχει μια καλή ομάδα, αλλά στην κλάση είναι σημαντικά κατώτερη από το αγγλικό grandee. Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί εδώ, αν και δεν χρειάζονται νίκη με κάθε κόστος. Περιμένουμε βαρετό ποδόσφαιρο και στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *