The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουλβς: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-Вулверхэмптон-03.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο δραστήριο κορυφαίο πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, υπάρχει κάτι να δούμε εδώ και στις 3 Ιανουαρίου, μιλάμε για την αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς, η πρόγνωση για τον αγώνα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χάνει υπό τον Ράνγκνικ

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ρισκάρει να αλλάξουν προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν, το μέτρο δικαιολογείται προς το παρόν, καθώς ο σύλλογος υπό τον Ράνγκνικ σκόραρε 10 βαθμούς σε τέσσερα ματς. Η ομάδα δεν παίζει δυνατά, γιατί μόνο στην τελευταία μάχη κατάφερε να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ για πρώτη φορά, όταν κέρδισε την Μπέρνλι εντός έδρας με σκορ 3:1. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έβδομη στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, αλλά απομένουν δύο αγωνιστικές. Η εικόνα θα είναι πιο ξεκάθαρη όταν όλες οι ομάδες ολοκληρώσουν τις ανακληθείσες συναντήσεις τους. Ο Πογκμπά σίγουρα δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, δύο παίκτες είναι υπό συζήτηση.

Η Γουλβς επικεντρώνεται στην άμυνα

Η Γουλβς είναι η πιο βαρετή ομάδα της τρέχουσας σεζόν, μόνο σε 3 παιχνίδια από τα 18 με τη συμμετοχή των «λύκων» έχουν σημειωθεί περισσότερα από 2 γκολ. Ο σύλλογος χάνει λίγο, αλλά ταυτόχρονα σκοράρει ακόμα λιγότερα. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατάφερε να αντισταθεί εκτός έδρας απέναντι στην Τσέλσι – 0:0. Το αξιόπιστο αμυντικό παιχνίδι θέτει προκλήσεις για τους αντιπάλους όλων των επιπέδων. Η Γουλβς είναι όγδοη στο πρωτάθλημα, αν και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προϋποθέσεις για τον αγώνα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Λόγω τραυματισμών δε θα παίξουν έξι παίκτες, άλλος ένας είναι υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι συναντήσεις αυτών των συλλόγων σπάνια είναι παραγωγικές, σε πέντε αγώνες από τους 6 τελευταίους έχουν σημειώσει λιγότερα από δύο γκολ. Στον πρώτο γύρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τη δυσκολότερη εκτός έδρας νίκη με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ στο 80ο λεπτό σημείωσε ο Γκρίνγουντ.

Πρόβλεψη

Είναι προφανές ότι οι γηπεδούχοι αναφέρονται ως φαβορί σε αυτή τη συνάντηση, αν και το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορέσει να ανοίξει τη σφιχτή άμυνα του αντιπάλου. Η Γουλβς δεν θα διστάσει να παίξει με το νούμερο δύο, κάτι που είναι αρκετά εμφανές, δεδομένου του στυλ παιχνιδιού των «λύκων». Το στοίχημα στο under 2,5 φαίνεται λογικό εδώ (με απόδοση 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *