The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουότφορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Уотфорд-09.01b

Κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Στο πλαίσιο των 64 του Κυπέλλου Αγγλίας θα συναντηθούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γουότφορντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την παραμονή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, χάνοντας 0:2 από την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα, οι «κόκκινοι διάβολοι» μοιράζονται την πρώτη-δεύτερη θέση με τη Λίβερπουλ. Σε μεγάλο βαθμό χάρη στους επιτυχημένους αγώνες με τους Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3:2), Λιντς (6:2), Λέστερ (2:2), Γουλβς (1:0) και Άστον Βίλα (2:1).

Γουότφορντ

Στην σεζόν 2019/20 η Γουότφορντ τερμάτισε δέκατη όγδοη στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, γι’ αυτό υποβιβάστηκε στο Τσάμπιονσιπ. Εκεί οι Σφήκες είναι έκτοι μετά τη μισή απόσταση και έχουν μια καλή πιθανότητα να επιστρέψουν στην ποδοσφαιρική ελίτ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έπαιξαν με μικτή επιτυχία εναντίον Μπέρμιγχαμ (1:0), Μπρέντφορντ (1:1), Χάντερσφιλντ (0:2), Νόριτς (1:0) και Σουόνσι (1:2).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάρει αυτό το παιχνίδι πολύ σοβαρά και θα επιβεβαιώσει τα καλά στατιστικά των εντός έδρας αγώνων με την Γουότφορντ. Είναι απίθανο ο εκπρόσωπος του Τσάμπιονσιπ να λάβει τουλάχιστον ελάχιστες πιθανότητες για αίσθηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *