The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουέστ Μπρόμιτς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-МанчестерЮнайтед-30.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ θα φιλοξενήσει τον 9ο γύρο το σαββατοκύριακο. Και το πρόγραμμα του Σαββάτου θα κλείσει στο Old Trafford με συνάντηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Μπρόμιτς. Τουλάχιστον αυτή τη φορά οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα καταφέρουν να πάρουν το μέγιστο εντός έδρας;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάλι δεν εντυπωσιάζει ούτε με το παιχνίδι ούτε τα αποτελέσματα

Οι «Κόκκινοι διάβολοι» την περασμένη σεζόν κατάφεραν, χάρη στη νίκη στον τελευταίο γύρο έναντι της Λέστερ, να ανέβουν στο κουαρτέτο του ΤΣάμπιονς Λιγκ. Παρεμπιπτόντως, είχαν μια καλή αρχή στην αρένα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, νικώντας εκτός έδρας την ΠΣΖ και την ΡΜ Λειψίας εντός έδρας. Αλλά μετά και εδώ σημειώθηκε αποτυχία με το ντεμπιτάντ, την Ίσταμπουλ. Όμως στην εγχώρια αρένα, οι «Μανκούνιανς» ξεκίνησαν μια de facto αποτυχία. Αρκεί να πούμε ότι ο γκραντ δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά στο νέο πρωτάθλημα στην έδρα του μέχρι τώρα. Υπήρξαν 3 ήττες (συμπεριλαμβανομένης 1:6 με την Τότεναμ) και 1 ισοπαλία. Ίσως μόνο η νίκη επί της Έβερτον εκτός έδρας τον τελευταίο γύρο σώζει προς το παρόν τον τον Σόλσκιερ από την απόλυση.

Η Γουέστ Μπρόμιτς επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μέχρι στιγμής είναι για υποβιβασμό

Τα «κοτσύφια» υπό την ηγεσία του Σλάβεν Μπίλιτς κατάφεραν τελικά να δώσουν μια ισχυρή σεζόν στο Τσάμπιονσιπ και πήραν άμεσο εισιτήριο «πάνω». Αλλά η ομάδα δεν καταφέρνει και πολλά στην Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμη και τις φαινομενικά κερδισμένες συναντήσεις, καταφέρνει να μην τελειώσει υπέρ της. Τι αξίζει η επιστροφή της Τσέλσι που δέχτηκε 3 αναπάντητα γκολ στο 1ο ημίχρονο, αλλά στο τέλος μπόρεσε να φτάσει στην ισοπαλία με το αποφασιστικό γκολ του Αβραάμ στο 93ο λεπτό. Τον Νοέμβριο η Γουέστ Μπρόμιτς κατάφερε να χάσει όχι μόνο από την Τότεναμ (φαινόταν επίσης αξιοπρεπής εκεί, χάνοντας μόνο μετά το χτύπημα του Kane στο 88ο λεπτό), αλλά ακόμη και από τον άμεσο ανταγωνιστή στον αγώνα για επιβίωση – την Φούλαμ. Όλα στο Λονδίνο στις 2 Νοεμβρίου αποφασίστηκαν μέσα σε 5 λεπτά στα μέσα του 1ου ημιχρόνου, με 2 γκολ από τους Reed και Aina από το ασίστ του Μίτροβιτς. Ως αποτέλεσμα, με 3 βαθμούς μετά από 8 γύρους, τα «κοτσύφια» βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού, στην 18η θέση. Και δεν είναι κατανοητό πώς να κερδίσουν βαθμούς για να βγουν από εκεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Απροσδόκητα, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παίζει επιτυχημένα εναντίον της Γουέστ Μπρόμιτς. Στα 11 τελευταία παιχνίδια οι σύλλογοι έχουν τον ίδιο αριθμό νικών, τέσσερις, και 3 ισοπαλίες. Δύο συνεχόμενες φορές στο Old Trafford οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν (0-0 και 1-0).

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το φθινόπωρο, κατά κανόνα, δεν εντυπωσιάζει. Αλλά η Γουέστ Μπρόμιτς μοιάζει με το τέλειο αντίπαλο με τον οποίο μπορεί να διακόψει τη μαύρη περίοδο στην έδρα της. Στοιχηματίζουμε ότι οι «Μανκούνιανς» θα αποφασίσουν τα πάντα στο πρώτο ημίχρονο κιόλας (με απόδοση 1,78).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *