The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουέστ Χαμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-ВестХэм-22.07b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Αγώνας του τριακοστού έβδομου γύρου της Premier League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα τους Μπράιτον (3:0), Μπόρνμουθ (5:2), Άστον Βίλα (3:0) και Κρίσταλ Πάλας (2:0), ενώ έπαιξε ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον (2:2) ). Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» σημείωσαν 62 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 63:35, έτσι βρίσκονται στην Πέμπτη θέση με ελάχιστη διαφορά από την κορυφή-4.

Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ με 37 βαθμούς και τ διαφορά τερμάτων 47:60 βρίσκεται στη δέκατη πέμπτη θέση με άνετο προβάδισμα από τη ζώνη υποβιβασμού. Τον Ιούλιο τα «σφυριά» έπαιζαν πολύ καλά. Τότε νίκησαν την Τσέλσι 3:2, την Νόριτς 4:0 και την Γουότφορντ 3:1, σημειώνοντας ισοπαλία 2:2 με τη Νιουκάσλ και υπέστησαν ήττα 0:1 από την Μπέρνλι

Πρόβλεψη

Το ανεπιφύλακτο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης θεωρούνται τα πιο εξειδικευμένοι γηπεδούχοι, αλλά ούτε η Γουέστ Χαμ θα καθίσει στην άμυνα. Υπο αυτές τις συνθήκες περιμένω από τις ομάδες ανοιχτό ποδόσφαιρο, όπου οι πιθανότητες να σκοράρει γκολ έχει κάθε μία από τις δύο ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *