The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουέστ Χαμ: προγνωστικά για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 19: Fred of Manchester United celebrates with team mates Antony and Bruno Fernandes after scoring their sides first goal during the Premier League match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford on October 19, 2022 in Manchester, England. (Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Κύπελλο Αγγλίας – Πέμπτος γύρος
Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023, 9:45 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ

Την πρώτη μέρα της άνοιξης, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ θα αναμετρηθούν στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν απίστευτα παραγωγική για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – νίκησε την Μπαρτσελόνα (2:2, 2:1) στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς απέκλεισε τη Νιούκασλ με 2:0 στο Λιγκ Καπ. Στην Πρέμιερ Λιγκ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι τρίτοι και στο Εθνικό Κύπελλο δεν λυπήθηκαν την Έβερτον (3:1) και τη Ρέντινγκ (3:1).
Γουέστ Χαμ
Ενώ η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε μια σκληρή μάχη για να διατηρήσει τη θέση της στην ελίτ και ο πρόσφατος θρίαμβος με 4-0 επί της Νότιγχαμ τη βοήθησε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού σε μια λίγο πολύ ασφαλή απόσταση. Σημειώνω ότι στους 64 του Κυπέλλου Αγγλίας, τα «σφυριά» νίκησαν την Μπρέντφορντ (1:0), και στην επόμενη φάση η Ντέρμπι έγινε το θύμα τους (2:0).
Πρόβλεψη
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει με θάρρος τη σεζόν και δεν σκοπεύει να χάνει αγώνες για να κάνει το δύσκολο πρόγραμμά της πιο εύκολο. Είμαι σίγουρος ότι εδώ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα αποδώσουν τα μέγιστα και δεν θα αφήσουν στη Γουέστ Χαμ την παραμικρή ευκαιρία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *