The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Βιγιαρεάλ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-Вильярреал-29.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ– 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Φέρνουμε στην προσοχή των λατρών στοιχημάτων και των φίλων του ποδοσφαίρου την πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ, οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους στις 29 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των ομίλων του Champions League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα θέλουν εκδίκηση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ με ήττα από την Γιάνγκ Μπόις εκτός έδρας 1:2. Ο κύριος λόγος για την αποτυχία ήταν η αποβολή στο πρώτο ημίχρονο από τη σύνθεση των «κόκκινων διαβόλων», το αποφασιστικό γκολ χάθηκε στο 5ο λεπτό της παράτασης. Το Σαββατοκύριακο η ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, οι παίκτες του Σόλσκιερ έχασαν εντυπωσιακά εντός έδρας από την Άστον Βίλα – 0:1. Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν μπόρεσε να μετατρέψει το πέναλτι ήδη στην παράταση. Τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στον όμιλο των ηγετών της Πρέμιερ Λιγκ, μόνο ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση. Οι οπαδοί περιμένουν εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Europa League. Πέντε παίκτες θα χάσουν το επερχόμενο παιχνίδι.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι αδιαπέραστο

Η Βιγιαρεάλ υπερηφανεύεται ότι δεν έχει χάσει ακόμα αυτή τη σεζόν. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε από την Τσέλσι στο Σούπερ Καπ Ευρώπης, αλλά μόνο στα πέναλτι. Στην Πριμέρα ο σύλλογος έχει 5 ισοπαλίες και μόνο μία νίκη, γι’ αυτό βρίσκεται μόνο στην 11η θέση. Υπάρχει επίσης ένα παιχνίδι στο χέρι, χάρη στο οποίο η διαφορά από τους 4 κορυφαίους μπορεί να μειωθεί στους τρεις βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Ονάι Έμερι άντεξαν απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ρεάλ Μαδρίτης – 0:0. Η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν του Champions League με ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Αταλάντα – 2:2. Τέσσερις παίκτες δεν θα βγουν στο γήπεδο για διάφορους λόγους σε αυτό το ματς.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια συναρπαστική ιστορία αναμετρήσεων, οι ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές στο Champions League και όλοι οι αγώνες τελείωσαν με σκορ 0:0. Μια άλλη μάχη πραγματοποιήθηκε την περασμένη σεζόν, τότε οι σύλλογοι σημείωσαν ισοπαλία επίσης – 1:1, αλλά έπρεπε να εκτελέσουν πέναλτι, καθώς ήταν ο τελικός του Europa League, οι παίκτες της Βιγιαρεάλ ήταν πιο ακριβείς.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι θεωρούνται φαβορί, αλλά θα έρθει να τους επισκεφτεί ένας πολύ επίμονος και άβολος αντίπαλος. Οι φορείς στοιχημάτων δεν πιστεύουν και πολύ ότι η Βιγιαρεάλ θα μπορέσει να αντέξει στην επερχόμενη συνάντηση. Προτείνουμε να ποντάρετε στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5». Οι φιλοξενούμενοι θα «στεγνώσουν» το παιχνίδι, αλλά περιμένουμε μεγάλο αριθμό γκολ (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *