The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester United's Cristiano Ronaldo appeals to referee Paul Tierney during the Premier League match at Elland Road, Leeds. Picture date: Sunday February 20, 2022. (Photo by Mike Egerton/PA Images via Getty Images)

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο θα αναμετρηθούν στον δεύτερο αγώνα των 16 του Champions League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξακολουθούν να είναι επικίνδυνοι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρωτ’ απ’ όλα, είναι μια σταθερή φίρμα, ανεξάρτητα από τη σύνθεση και τη φόρμα, πάντα αναμένονται νίκες από τον σύλλογο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι μόνο πέμπτοι στην Πρέμιερ Λιγκ, μόνο ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ, αλλά ο αντίπαλος έχει παίξει τρία παιχνίδια λιγότερο. Στον τελευταίο γύρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να νικήσει την Τότεναμ με σκορ 3:2, ο ήρωας της συνάντησης ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Η κατάκτηση του Champions League θα ήταν φανταστική, δεδομένης της όχι και τόσο εξαιρετικής φόρμας της ομάδας.

Οι «στρωματάδες» χρεώνονται πάντα για την επιτυχία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επίσης δεν εντυπωσιάζει με σοβαρά αποτελέσματα τη φετινή σεζόν, καθώς οι «στρωματάδες» με δυσκολία σκαρφάλωσαν στην πρώτη τετράδα της Πριμέρα. Οι άνδρες του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι τέταρτοι στο πρωτάθλημα, πίσω από την Μπαρτσελόνα σε πρόσθετα στατιστικά, με τους Καταλανούς να έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Η Ατλέτικο κατάφερε να βελτιώσει τη βαθμολογία της, χάρη στο σερί τεσσάρων νικών, στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Κάντιθ με σκορ 2:1. Ο σύλλογος έχει έξι απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Το πρώτο παιχνίδι δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό, η Ατλέτικο Μαδρίτης σκόραρε γρήγορα και προσπάθησε να κρατήσει το νικητήριο σκορ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80′, στο τέλος 1:1.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν δύο έμπειροι μαχητές του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, οπότε κάθε ομάδα είναι έτοιμη να πάει στον επόμενο γύρο. Οι μπουκμέικερ δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, αν και όλα καταλήγουν στο πλεονέκτημα της έδρας. Αναμένουμε μια αδιάλλακτη μάχη με αμοιβαίες πιθανότητες, όλα θα εξαρτηθούν από την πραγματοποίηση των ευκαιριών. Το στοίχημα για την ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται ελκυστικό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *