The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

190129 Fotboll, Premier League Soccer Football - Premier League - Manchester United v Burnley - Old Trafford, Manchester, Britain - January 29, 2019  Manchester United's Romelu Lukaku during the match         Action Images via Reuters/Jason Cairnduff  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
 © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της περασμένης σεζόν πήρε μόλις 6 θέση στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, δεν προκρίθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 38 γύρους οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σημείωσαν 66 βαθμούς. Αυτό το καλοκαίρι ο Sir Alex έπαιξε έναν φιλικό αγώνα, κερδίζοντας τη Peter Glory με σκορ 2:0. Η ομάδα προετοιμάζεται ενεργά για τη νέα σεζόν, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει αρκετές υπογραφές. Ο Daniel James και ο Aaron Van Bissak έγιναν παίκτες της Γιουνάιτεντ, 15 και 55,7 εκατομμύρια αντίστοιχα. Όσον αφορά τις απώλειες, αξίζει να σημειωθεί η αποχώρηση του Antonio Valencia και του Ander Herrera, έφυγαν από το σύλλογο ως ελεύθεροι πράκτορες.

Ίντερ

Ίντερ σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας σεζόν προκρίθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ , η ομάδα σκόραρε 69 βαθμούς, τερματίζοντας 4η στο βαθμολογικό πίνακα. Το καλοκαίρι οι Μιλανέζοι δεν έχουν παίξει ακόμη φιλικούς. Η κύρια αλλαγή στη σύνθεση της ομάδας είναι η αλλαγή του προπονητή, ο Antonio Conte επέστρεψε στην Ιταλία μετά από την εργασία στην Τσέλσι και παύση ενός έτους στην καριέρα του. Οι Ιταλοί έχουν ήδη κάνει πολλές υπογραφές: ο Γιάν Καράμο, ο Αλεξάντρ Μπαστόνι, ο Γαβριήλ Μπρασάο, και η σημαντικότερη είναι ο Matteo Politano 20 εκατομμύρια, ο Valentin Lazaro 22 εκατομμύρια και ο Diego Godin, ο οποίος ήρθε ελεύθερος πράκτορας. Όσον αφορά τις απώλειες, κανείς από τους βασικούς παίκτες δεν έφυγε ακόμα, αλλά ο Raja Naingollan και ο Mauro Ikardi είναι πρώτοι για αποχώρηση, ο Conte δεν τους βλέπει στη σύνθεση.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία 20 χρόνια οι ομάδες έχουν συναντηθεί 5 φορές, ποτέ σε αυτές τις συναντήσεις δεν σημειώθηκαν περισσότερα από 2 γκολ. Από τον επερχόμενο αγώνα δεν πρέπει επίσης να περιμένετε υψηλή απόδοση, οι ομάδες μόλις μπαίνουν στη φόρμα, οπότε μην περιμένετε την υπερβολή στη Σιγκαπούρη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *