The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άστον Βίλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Манчестер Юнайтед-АстонВилла-10.11

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Τρίτος γύρος
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ

Κατά ειρωνικό τρόπο, μερικές φορές οι σύλλογοι παίζουν μεταξύ τους στη σειρά, αλλά σε διαφορετικά τουρνουά. Έτσι θα είναι κι αυτή τη φορά, στην Αγγλία. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα έχουν συναντηθεί το Σαββατοκύριακο στο Μπέρμιγχαμ στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ. Και την Πέμπτη θα κλείσουν ήδη στο Ολντ Τράφορντ το πρόγραμμα των 32 του Λιγκ Καπ. Το αναλυτικό τμήμα του site έχει συντάξει πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 10 Νοεμβρίου 2022.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμούς, αλλά θα θελήσι να χαλάσει ενέργεια σε πολλές κατευθύνσεις;
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ξεκίνησαν τη συνεργασία με το τεν Χαγκ με μια-δυο ήττες. Αλλά ο Έρικ, ίσως, δεν αξιολόγησε σωστά τα πάντα αρχικά, αλλά έδειξε την ικανότητα να παρατηρεί γρήγορα λάθη και να τα διορθώνει. Καθώς και να παίρνει έγκαιρες υπεύθυνες αποφάσεις, για παράδειγμα, χωρίς δισταγμό, να διώξει τον Ρονάλντο από τη σύνθεση και στη συνέχεια, έχοντας φτιάξει τη σχέση, να τον επιστρέψει. Αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να είναι νόμιμος διεκδικητής, σαφώς όχι για τον τίτλο (σημείωσε 3-6 στο ντέρμπι με τη Σίτι), αλλά για την άνοδο στην τετράδα των ισχυρότερων. Στο Μπέρμιγχαμ, ωστόσο, σημειώθηκε νέο λάθος, έχασε από την Άστον Βίλα με 1-3, έχοντας δεχτεί δύο φορές στο ξεκίνημα. Αλλά ταυτόχρονα, το ερώτημα είναι – ποιο είναι το κίνητρο και η στάση για το Λιγκ Καπ; Πιθανότατα, θα υπάρξει σύνθεση που έπαιξε, και αρκετά επιτυχημένα, το φθινόπωρο στο Europa League.
Η Άστον Βίλα ξεκινά τον νέο μήνα με νέο προπονητή
Οι «βίλανς» έχουν ήδη αποκτήσει κάποιο είδος παράδοσης, να αλλάζουν το τεχνικό το φθινόπωρο. Ο Τζέραρντ ήρθε έτσι πριν από ένα χρόνο. Ο Stephen κατάφερε να βελτιώσει λίγο πολύ το παιχνίδι, σε σύγκριση με τον Dean Smith, που δεν κατάλαβε τι να κάνει χωρίς τον Jack Grealish, που πουλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η ομάδα και το παιχνίδι της δεν έδειχναν πειστικά, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται όλο και περισσότερο με το θρύλο της Λίβερπουλ. Και, χωρίς να περιμένουν κάποιου είδους απότομη αποτυχία, τον απόλυσαν στα μέσα του φθινοπώρου. Ο «Στίβι Τζι» αντικατέστησε τον Ουνάι Έμερι, αλλά ο Ισπανός έκανε αμέσως επιφύλαξη ότι θα αναλάβει καθήκοντα τον Νοέμβριο. Έτσι, τόσο το 4-0 με την Μπρέντφορντ όσο και η ήττα «καθρέφτη» από τη Νιουκάσλ ήταν πριν από την επιστροφή αυτού του τεχνικού στη Βρετανία. Έκανε το ντεμπούτο του με τη Γιουνάιτεντ και προφανώς ετοίμασε μερικές εκπλήξεις που δικαιώθηκαν στα πρώτα κιόλας λεπτά.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Άστον Βίλα πέτυχε 4 βαθμούς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως στο κύπελλο, τον Ιανουάριο, όλα τελείωσαν με μια ελάχιστη νίκη για τους Μανκούνιανς – ο ΜακΤόμινεϊ σημείωσε το μοναδικό γκολ στην αρχή.
Πρόβλεψη
Ίσως ο τεν Χαγκ θα χαιρόταν να απαλλαγεί από αυτό το τουρνουά. Όμως μετά την ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ χρειάζεται ρεβάνς, οπότε στοιχηματίζουμε στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *