The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-Arsenal-29.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Ολντ Τράφορντ

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, 6:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Κυριακής στην Ευρώπη θα είναι ο αγώνας της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Ο επερχόμενος αγώνας, δυστυχώς, έχει χαμηλή σημασία στο τουρνουά, ο Sir Alex σχεδόν έχει εγγυηθεί τη συμμετοχή του στην επόμενη σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι «κανονιέρηδες» εστίασαν πλήρως στο ημιτελικό του Europa League εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, και οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους.

Δεύτεροι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ήττα, η μοναδική ήττα συνέβη στις 15 Απριλίου στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Στην κατάταξη της Αγγλικής ελίτ οι Μανκούνιοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετά από 34 παιχνίδια, η ομάδα του Μουρίνιο έχει 74 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Λίβερπουλ, αποτελεί 3 βαθμούς.

Έκτη

Η Άρσεναλ πριν από την προσεχή συνάντηση βρίσκεται στην έκτη θέση, και πιο πάνω οι «κανονιέρηδες» το πιο πιθανόν δεν θα ανέβουν, επειδή η διαφορά από τη Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση, είναι 6 βαθμούς τέσσερις γύρους πριν το τέλος. Αλλά και πιο κάτω από την κατεχόμενη θέση οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα κατέβουν, η Μπέρνλεϊ απέχει τέσσερις μονάδες πίσω, καθώς και οι “μπορντό” έπαιξαν ένα παιχνίδι παραπάνω. Εκτός έδρας η ομάδα του Wenger έχει ασθενή στατιστικά, σε 16 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ σημειώθηκαν μόλις τρεις νίκες κα εννέα ήττες.

Πρόβλεψη

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ σημαντικό να πετύχει εντός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ, ενώ οι «κανονιέρηδες» θα κατευθύνουν τις καλύτερες τους δυνάμεις στο δεύτερο αγώνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *