The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Арсенал-04.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022, 6:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Η κύρια διακόσμηση του έκτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι η συνάντηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ένα οδυνηρό φιάσκο από τις όχι πιο τρομερές Μπράιτον (1:2) και Μπρέντφορντ (0:4), μετά όμως επικράτησε των Λίβερπουλ (2:1), Σαουθάμπτον (1:0) και Λέστερ (1:0) με τη σειρά. Συνολικά, οι Red Devils κέρδισαν εννέα βαθμούς με διαφορά τερμάτων 5:7 – αυτό αντιστοιχεί στην πέμπτη θέση του βαθμολοφικού πίνακα.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ προηγείται με τους υψηλότερους δυνατούς 15 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 13:4. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κανονιέρηδες» δεν συνάντησαν ακόμη σοβαρούς αντιπάλους στο δρόμο τους. Θύματά τους ήταν οι Κρίσταλ Πάλας (2:0), Λέστερ (4:2), Μπόρνμουθ (3:0), Φούλαμ (2:1) και Άστον Βίλα (2:1).

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια οι αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων μας έχουν χαρίσει πραγματικό θέαμα. Είμαι σίγουρος ότι τώρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ θα παίξουν πιο πολύ στην επίθεση και θα σκοράρουν για δύο τουλάχιστον τρεις φορές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο έινια πάνω από 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *