The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester United-Arsenal-5.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 15ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας σίγουρα θα είναι η συνάντηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ Λονδίνου, η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στο Old Trafford. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, που είναι λίγο παράξενο, δεδομένης της φόρμας στην οποία βρίσκονται οι αντίπαλοι τώρα. Η Άρσεναλ με τον Εμέρι δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα, κάτι δεν μπορεί να ειπωθεί για τους Μανκούνιους. Είναι σαφές ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της θα κάνει ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσει, αλλά και η Άρσεναλ ταξιδεύει στα βόρεια της χώρας για να φέρει βαθμούς από το «Old Trafford».

Τέταρτος αγώνας

Μετά από το διεθνές διάλλειμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε τρεις αγώνες στους οποίους δεν έχασε ποτέ, έχοντας σημειώσει δύο ισοπαλίες με την Κρίσταλ Πάλας 0:0 και τη Σαουθάμπτον 2:2, και μία ελάχιστη νίκη επί της Γιανγκ Μπόις  στην έδρα της. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ βρίσκεται στην 4η θέση με 22 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 16 βαθμούς περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην κορυφή-4

Η Άρσεναλ Λονδίνο μετά από 14 γύρους βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς στο ενεργητικό. Στον τελευταίο γύρο οι «κανονιέρηδες» νίκησαν τη Τότεναμ σε ένα υπέροχο στυλ με σκορ 4:2, αν και δύο φορές κατά τη διάρκεια το αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν: 0:1 και 1:2. Προφανώς, η Άρσεναλ θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να σώσει το κατακτημένο.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ εκτός έδρας παίζει χειρότερα από ό, τι στην έδρα της, αλλά οι «κανονιέρηδες» με τον Εμέρι έμαθαν να κερδίζουν σε μεγάλους αγώνες, κάτι που αποδείχθηκε πριν από λίγες ημέρες. Άλλο ερώτημα είναι αν στους «κανονιέρηδες» φτάσουν τα συναισθήματα μετά τη νίκη επί της Τότεναμ. Εάν φτάσουν, τότε οι Μανκούνιοι θα δυσκολευτούν σε αυτό το παιχνίδι. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Άρσεναλ δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *