The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) εναντίον ΡΜ Λειψίας (Γερμανία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-РБЛейпциг-28.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η– 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Οι ηγέτες του ομίλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ΡΜ Λειψίας θα συναντηθούν στον δεύτερο γύρο του Champions League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πιο διάσημο διαγωνισμό των κλαμπ στην Ευρώπη αποδείχθηκε θριαμβευτική, η ΠΣΖ ηττήθηκε με σκορ 2:1. Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν βελτιώσει σημαντικά τις πιθανότητές τους να φτάσουν στο επόμενο στάδιο. Αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, καταλαμβάνουν μόνο τη δέκατη πέμπτη θέση μετά από πέντε παιχνίδια.

ΡΜ Λειψίας

Η ΡΜ Λειψίας είναι σε άριστη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Για παράδειγμα, στην Μπουντεσλίγκα, βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 12:3. Ταυτόχρονα, οι Red Bulls επιβεβαίωσαν επιτυχώς την τρέχουσα κατάστασή τους ως συμμετέχοντα του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας νικήσει την Μπασακσεχίρ 2:0.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν ασυγκράτητες φιλοδοξίες και βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης. Λαμβάνοντας υπόψη την ισχυρή απόδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της ΡΜ Λειψίας στην επίθεση, περιμένω από αυτούς ποδόσφαιρο σε πορεία σύγκρουσης και ανταλλαγή αποτελεσματικών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *