The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάλτα εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

греция-косово 2

Διεθνή φιλικά
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022, 7:00 μ.μ.
National Stadium Ta’ Qali

Μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού φιλικών αγώνων την Πέμπτη, οι ειδικοί μας επέστησαν την προσοχή στην αναμέτρηση Μάλτα – Ελλάδα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.
Η Μάλτα δεν είναι το πιο επικίνδυνο αουτσάιντερ
Η εθνική ομάδα της Μάλτας συγκαταλέγεται στα ευρωπαϊκά αουτσάιντερ ή νάνους του ποδοσφαίρου. Κάθε νίκη μιας τέτοιας ομάδας είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, και μερικές φορές καταφέρνει να δείξει ένα αξιοπρεπές παιχνίδι. Στην πρόκρισή τους οι Μαλτέζοι ήταν τελευταίοι, πίσω από την Κύπρο σε πρόσθετους δείκτες. Κατά τόπους η ομάδα έδειξε καλό παιχνίδι, αν και δεν μπορούσε χωρίς αστοχίες. Στο League of Nations, η ομάδα αγωνίστηκε στην κατηγορία Δ, όπου τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της, αφήνοντας μπροστά την Εσθονία.
Οι Έλληνες έχασαν την παλιά τους ισχύ
Η Ελλάδα μπήκε στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όταν αναδείχθηκε με εντυπωσιακό τρόπο πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004. Η ομάδα δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στα προκριματικά, Ισπανία και Σουηδία τερμάτισαν υψηλότερα. Στο Nations League οι Έλληνες έπαιξαν μόνο στη Γ’ κατηγορία, αλλά κατάφεραν με σιγουριά να κερδίσουν τον όμιλό τους, έχοντας καταφέρει να ανέβουν στην κατηγορία. Τώρα η ομάδα δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο πριν, ειδικά σε επίπεδο επίθεσης.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν μια σταθερή ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Ελλήνων, αν και η Μάλτα είχε επίσης επιτυχία. Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν το 2011 στην πρόκριση για το Euro 2012, τότε η Ελλάδα κέρδισε και τις δύο συναντήσεις.
Πρόβλεψη
Οι φιλοξενούμενοι είναι τα φαβορί εδώ, άλλωστε η κλάση των Ελλήνων είναι υψηλότερη, αλλά σε τέτοια φιλικά τα αουτσάιντερ έχουν πάντα περισσότερες πιθανότητες. Η Μάλτα παίζει στην έδρα της και θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων. Λογικό είναι να πάρουμε το ρίσκο και να ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *