The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάλαγα εναντίον Γρανάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Малага-Гранада-08.12

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Το Estadio La Rosaleda
Την Πέμπτη το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα θα είναι γεμάτο, κυρίως λόγω της ισπανικής Segunda. Εκεί, το φορτωμένο πρόγραμμα της ημέρας θα συνοψιστεί με μια μονομαχία μεταξύ αρκετά γνωστών συλλόγων, Μάλαγα και Γρανάδα. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκες για διαφορετικούς λόγους, αλλά ποια θα κερδίσει άρει τους βαθμούς; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στην πρόγνωση του αγώνα στις 8 Δεκεμβρίου 2022.
Η Μάλαγα εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά δεν φαίνεται πλέον καταδικασμένη
Οι «γαύροι» υπό τον σημερινό ιδιοκτήτη ξεκίνησαν εξαιρετικά φιλόδοξα. Λόγω γενναιόδωρων επενδύσεων κατάφεραν να συγκεντρώσει μια ισχυρή, αστρική σύνθεση, με επικεφαλής έναν ταλαντούχο τεχνικό, τον Manuel Pellegrini. Ο Χιλιανός έφερε τους παίκτες του στα προημιτελικά του Champions League. Τώρα, μετά από κάποια δεκαετία, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να βρεθούν στην 3η κατηγορία της χώρας. Βέβαια αν η ομάδα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού τμήματος αυτής της σεζόν στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, από το τέλος του φθινοπώρου έχει αρχίσει να σημειώνει αισθητή πρόοδο. Όμως ένα καλό αήττητο σερί διεκόπη με 0-1 από τη Λεβάντε.
Η Γρανάδα δεν θέλει να κολλήσει στη Segunda
Οι «Nasrids» σχετικά πρόσφατα έχουν ήδη πέσει σε αυτό το επίπεδο. Εδώ ο Diego Martinez Penas άρχισε να συνεργάζεται μαζί τους και μετά από μερικά χρόνια η ομάδα ήταν ήδη στα πλέι οφ του Europa League. Μετά όμως είτε εξαντλήθηκαν οι δυνατότητες, είτε δεν μπορούσαν να βρουν τον κατάλληλο διάδοχο του επιτυχημένου προπονητή. Σε κάθε περίπτωση, ο σύλλογος απέτυχε στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να βγει εκτός La Liga. Είναι σαφές ότι τώρα περιμένουν αγώνα για να κερδίσουν πίσω θέσεις, δηλαδή να ανέβουν ξανά στην «ελίτ». Αλλά δεν πάνε όλα τέλεια: σημειώθηκαν μόνο 2 περισσότερες νίκες από ήττες, 8 έναντι 6. Από την άλλη πλευρά, από τους 3 τελευταίους γύρους, κατάφεραν να κερδίσουν 2, κόντρα στην Αλμπαθέτε (4-0), ακόμη και την Αλαβές (3-1). Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις, η Γρανάδα έπαιξε εντός έδρας, ενώ το ταξίδι στη Λεγκανές οδήγησε σε ήττα 0-1.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Γρανάδα κέρδισε και τους 3 τελευταίους αγώνες, τόσο στα πλαίσια του πρωταθλήματος 2018/2019, όσο και τον περασμένο Ιανουάριο στο πλαίσιο του κυπέλλου της χώρας.
Πρόβλεψη
Η Μάλαγα θα προσπαθήσει να δείξει ότι δεν έχει χάσει το κουράγιο του Νοεμβρίου, αλλά και η Γρανάδα χρειάζεται βαθμούς. Ποντάρουμε στο «over 2,0» με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *