The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

08.02---Bayer-Leverkusen

Μπουντεσλίγκα

Κόφας Αρένα, Μάιντς

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή το βράδυ στις 8 Φεβρουαρίου στη γερμανική πόλη Μάιντς θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο του 21ου γύρου της Μπουντεσλίγκα, όπου ο τοπικός ποδοσφαιρικός σύλλογος θα φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες της Λεβερκούζεν κέρδισαν μόνο με σκορ 1:0, οπότε εκτός έδρας θα έχουμε ισότιμο παιχνίδι με “καυτό” φινάλε…

Παιχνίδι χωρίς άμυνα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των 20 γύρων η Μάιντς βρίσκεται στη μέση της κατάταξης της Μπουντεσλίγκα (11η θέση), αν και γενικώς η ομάδα έχει καλή εμφάνιση. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Sandro Schwartz ξεκίνησε αυτή τη σεζόν όχι πολύ καλά, αλλά το 2019 φαίνεται πολύ καλύτερα. Έτσι, η ομάδα νίκησε πρώτα τη Στουτγκάρδη (2:3) και τη Νυρεμβέργη (2:1), αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο έχασε με σκορ 3:0 από την Άουγκσμπουργκ. Σύμφωνα με αυτά τα αποτελέσματα φαίνεται ότι στην ομάδα αρέσει και ξέρει να σκοράρει, αλλά στην άμυνα έχει «τρύπα».

Επιτέλους ξεκίνησαν να παίζουν

Την ίδια στιγμή η Λεβερκούζεν έχει μόνο 3 μονάδες περισσότερο (30 έναντι 27 της Μάιντς), αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται στην 7η θέση στην κατάταξη. Το θέμα είναι ότι από την 5η έως την 11η θέση είναι πολύ υψηλή πυκνότητα στο βαθμολογικό πίνακα (η διαφορά είναι μόνο 5 μονάδες). Η Λεβερκούζεν στο σύνολο των 20 γύρων του πρωταθλήματος σημείωσε εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αλλά τώρα οι “φαρμακοποιοί” φαίνονται πιο σίγουροι. Ναι, στον πρώτο αγώνα του 2019 η ομάδα έχασε από την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (0:1), αλλά μετά από αυτό το λάθος υπήρξαν νίκες επί της Βόλφσμπουργκ (0:3) και της Μπάγερν (3:1). Έτσι τώρα η Λεβερκούζεν χάνει λίγα και σκοράρει πολλά…

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν είναι γενικά πιο ισχυρή, αλλά τώρα η Μάιντς φέρνει εκπλήξεις, ειδικά μπροστά στους οπαδούς της. Ως εκ τούτου, εδώ είναι καλύτερα να δώσουμε προσοχή στην απόδοση, καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ. Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι χάνουν πολύ, έτσι οι αποδόσεις θα πρέπει να είναι υψηλές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,63.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *