The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Mainz-Wolfsburg-23.02

Μπουντεσλίγκα

“OPEL ARENA”, Μάιντς

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το 24ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Μάιντς και Βόλφσμπουργκ, οι δύο ομάδες από το κάτω μέρος της βαθμολογίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν προτίμηση στους μελλοντικούς γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν εντυπωσιακά στον τελευταίο γύρο εκτός έδρας την Χέρτα Βερολίνου. Με τη σειρά της η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει το σερί χωρίς νίκες, το οποίο διαρκεί από τα τέλη Ιανουαρίου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές για τη διατήρηση της θέσης τους στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων

Μετά από 23 γύρους στην Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η Μαίντς βρίσκεται στην 16η θέση και έχει 23 βαθμούς στο ενεργητικό της. Η διαφορά από το Αμβούργο, που με τη σειρά του βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αποτελεί έξι βαθμούς, η Βέρντερ έχει σημειώσει τον ίδιο αριθμό βαθμών, αλλά έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Χωρίς νίκες

Η τελευταία νίκη της Βόλφσμπουργκ στο γερμανικό πρωτάθλημα χρονολογείται στις 28 Ιανουαρίου, μετά από αυτή τη νίκη οι “λύκοι” έχασαν τρεις φορές και μία φορά έπαιξαν ισοπαλία. Ισοπαλία καταγράφηκε με τη Στουτγκάρδη, ήττες από τη Βέρντερ Βρέμης και την Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα, καθώς και από τη Σάλκε στο Κύπελλο Γερμανίας. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 14η θέση και έχει 24 βαθμούς στο ενεργητικό. Εκτός έδρας οι “λευκό-πράσινοι” έπαιξαν 11 αγώνες, όπου σημείωσαν δύο νίκες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Οι αγώνες μεταξύ των αουτσάιντερ συχνά τελειώνουν αναποτελεσματικά, ιδίως αν ληφθούν υπόψη τα εκτός έδρας στατιστικά της Βόλφσμπουργκ, που χάνει λίγο παραπάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Η Μάιντς θα προσπαθήσει επίσης να παίξει προσεκτικά, διότι η ήττα στο επερχόμενο παιχνίδι θα αφήσει τους γηπεδούχους στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,0 με απόδοση 1.47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *