The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Στρασμπούργ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-Strasbourg-24.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Groupama Stadium, Λυών

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας στο ποδόσφαιρο θα ανοίξει η μονομαχία μεταξύ Ολιμπίκ Λυών και Στρασμπούργ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι μετά την ήττα στον τελευταίο γύρο θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσουν την ερχόμενη Παρασκευή, αφού δεν πέρασαν καν τρείς αγώνες, και τα «λιοντάρια» είναι πιο κάτω από τους ανταγωνιστές τους για τον τίτλο στο πρωτάθλημα Γαλλίας.

Υπάρχει μια ήττα

Η Ολιμπίκ Λυών είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές  ομάδες, όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, οπότε είναι λίγο παράξενο να παρακολουθούμε ότι στα «Παιδιά» στον αγώνα με τη Σταντ ντε Ρενς στη στήλη «σκοραρισμένα γκολ» εμφανίζεται μηδέν. Ως αποτέλεσμα, στο δεύτερο γύρο της Λιγκ 1 η Λυών έχασε εκτός έδρας, αλλά την εναρκτήρια αγωνιστική ημέρα η ομάδα ήταν ισχυρότερη από την Αμιέν, νικώντας τους «μονόκερους» στο εντός έδρας αγώνα.

Χωρίς ήττες

Πριν από τον τρίτο γύρο η Στρασμπούργ βρίσκεται στην κατάταξη της Λιγκ 1 πάνω από τον ομόλογό της στην έβδομη θέση, έχοντας στο ενεργητικό της τέσσερις βαθμούς. Πρώτα οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι ήταν ισχυρότεροι από την Μπορντό, νικώντας με σκορ 2:0, στο δεύτερο γύρο στην έδρα της η Στρασμπούργ έπαιξε ισοπαλία με την Σεντ Ετιέν 1:1. Την περασμένη σεζόν στο ζεύγος Λυών – Στρασμπούργ νικούσαν μόνο οι γηπεδούχοι.

Πρόβλεψη

Η Λυών είναι ανώτερη από τη Στρασμπούργ σε όλες τις παραμέτρους του ποδοσφαίρου, επιπλέον, μετά την ήττα από τη Ρενς τα «Παιδιά» έχουν το ύψιστο κίνητρο, αντενδείκνυται να χάσουν βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι κατά μιας μεσαίας ομάδας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν απώλειες: θεραπεύονται μερικοί σημαντικοί παίκτες, ο Aaneba πήρε αποβολή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών + το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *