The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Σταντ ντε Ρενς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-11.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ, Λυών

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 20ου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γαλλίας η Λυών Ολιμπίκ θα φιλοξένει τη Ρενς στην έδρα της. Αν τα “παιδιά” στη μέση της εβδομάδας διεξήγαγαν αγώνα στο Λιγκ Καπ εναντίον Στρασμπούργκ, η Ρενς ξεκουραζόταν και προετοιμαζόταν για το επόμενο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν σχεδόν καμία αμφιβολία για την νίκη των γηπεδούχων επί της Ρενς, η Λυών είναι ισχυρότερη σε όλα τα κριτήρια από τον μελλοντικό της αντίπαλο και ο παράγοντας της έδρας στη Γαλλία δεν είναι άδειος ήχος.

Έχασαν

Η ήττα από τη Στρασμπούργκ στο Λιγκ Καπ ήρθε ως έκπληξη, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το προπονητικό επιτελείο της Λυών για τον αγώνα έβγαλε τη σύνθεση, που επείχε πολύ από την κύρια, επειδή είναι σαφές ότι η Λυών έχει δώσει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και το Champions League, ενώ στο τρίτο σε σημασία τουρνουά έπαιξε όπως να ‘ναι. Επιπλέον, το αποτέλεσμα επηρεάστηκε από το πέναλτι που ανεπιτυχώς σούταραν οι μελλοντικοί γηπεδούχοι.

Χωρίς ήττες

Η Σταντ ντε Ρενς μετά από 19 αγώνες που παίχτηκαν στη Λιγκ 1 Γαλλίας βρίσκεται στην 9η θέση στην κατάταξη με 26 βαθμούς στο ενεργητικό. Στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις η Σταντ ντε Ρενς δεν έχασε ποτέ, δύο φορές έπαιξε ισοπαλία με την Λιλ και την Καέν, ήταν ισχυρότερη από τη Στρασμπούργκ και τη Λανς στο Κύπελλο Γαλλίας. Εκτός έδρας η Σταντ ντε Ρενς έπαιξε 9 αγώνες στη Λιγκ 1 Γαλλίας, σημείωσε δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 6:11.

Πρόβλεψη

Η Λυών θα προσπαθήσει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι και τουλάχιστον προσωρινά να προσπεράσει τη Λιλ. Επί του παρόντος τα “παιδιά” έχουν 32 βαθμούς στο ενεργητικό, δηλαδή δύο βαθμούς λιγότερα από τους “σκύλους”. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους μοιάζει με καλή επιλογή, εκτός αυτού, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Λυών θα σκοντάψει στην έδρα της δύο φορές στη σειρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Λυών με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *