The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лион-ПСЖ-21.03b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Στον κεντρικό αγώνα του 30ου γύρου της Λιγκ 1 η Λυών θα παίξει με την ΠΣΖ, η πρόβλεψη προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Τα «λιοντάρια» δεν έχουν σταθερότητα

Η Λυών, ακόμη και χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα, χάνει βαθμούς με τις μεσαίες γαλλικές ομάδες, όπως συνέβη στον τελευταίο γύρο, όταν η ομάδα με δυσκοία ξέφυγε μόλις από την ήττα με τη Ρεμς 1:1. Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόνο στην παράταση. Μέχρι στιγμής, ο σύλλογος είναι τρίτος στην κατάταξη, πίσω από τη δεύτερη ΠΣΖ μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Η διαφορά από την κορυφαία Λιλ αποτελεί τρεις βαθμούς. Αξίζει να θυμόμαστε ότι η Μονακό είναι 4 βαθμούς πίσω αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί από τους τρεις πρώτους, γιατί είναι το Champions League. Η Λυών δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη σημαντική μάχη.

Απρόβλεπτοι Παριζιάνοι

Η ΠΣΖ αυτή τη σεζόν δεν κυριαρχεί στη Γαλλία, αλλά αγωνίζεται σοβαρά για τον τίτλο. Ναι, φτάσανε στους προημιτελικούς του Champions League, αλλά πρέπει να παίξουν ενάντια στην ισχυρή Μπάγερν Μονάχου, όπου θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η απώλεια τίτλου πρωταθλήματος και αποκλεισμός από το Champions League θα θεωρηθεί σοβαρή αποτυχία για τους Παριζιάνους. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Ποκετίνιο είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία να βγουν στην πρώτη θέση, έχοντας εκμεταλλευτεί το λάθος του αντιπάλου, η ΠΣΖ έχασε απροσδόκητα από την αδύναμη Ναντ 1:2, με το οποίο έκαναν τη ζωή τους πιο δύσκολη. Ο αγώνας για το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αν και νωρίτερα για το σύλλογο ήταν μια κανονικότητα. Οι Παριζιάνοι έχουν τέσσερις παίκτες τραυματισμένους, συμπεριλαμβανομένου του Neymar, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Λυών κατάφερε να κερδίσει μια νίκη εκτός έδρας με σκορ 1:0. Οι Παριζιάνοι σε εκείνη τη συνάντηση είχαν διπλάσια κατοχή της μπάλας από τους αντιπάλους τους, αλλά τα «λιοντάρια» έπαιξαν πιο αποτελεσματικά στην επίθεση.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν δύο γίγαντες της Γαλλίας, η σύνθεση των Παριζιάνων φαίνεται πιο εντυπωσιακή, αλλά η ΠΣΖ δεν το κάνει αγαπημένο. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων και απρόβλεπτος αγώνας, ελπίζουμε να δούμε παραγωγικό ποδόσφαιρο. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2.5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *