The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-PSG-21.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ, Λυών

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από ενδιαφέροντα παιχνίδια, ένα εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση της Λυών και της Παρί Σεν Ζερμέν, δύο ηγετών του ελίτ πρωταθλήματος της Γαλλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ανταγωνιστή στην Λιγκ 1, κάτι που σίγουρα θα αποδείξει το επερχόμενο παιχνίδι.

Δεύτεροι

Η Λυών είναι η δεύτερη στην κατάταξη, αλλά 11 μονάδες πίσω από την ΠΣΖ. Για τους «υφαντές» το άμεσο πρόβλημα είναι η διατήρηση της θέσης στο top-2, και όχι ο αγώνας για την ηγεσία, διότι, η Μαρσέιγ είναι μόλις μία μονάδα πίσω, ενώ η Μονακό δύο. Μεταξύ αυτών των τριών ομάδων θα παιχτεί ο αγώνας για τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια στο Champions League. Είναι ενδιαφέρον, ότι η Λυών σε αυτή τη σεζόν στην έδρα της παίζει χειρότερα από ό, τι εκτός έδρας.

Πρώτοι

Η ΠΣΖ είναι ξεκάθαρος ηγέτης της Λιγκ 1 στην τρέχουσα σεζόν, μετά από 21 γύρους στο ενεργητικό των Παριζιάνων είναι 56 μονάδες. Στον τελευταίο γύρο οι «κόκκινο-μπλε» κατέστρεψαν την Ντιζόν, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 8:0. Μόνο ο Νεϊμάρ δημιούργησε το πόκερ, συν στο λογαριασμό του Βραζιλιάνου δύο πάσες. Ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, και η ίδια η ΠΣΖ παίζει καλά εκτός έδρας. Στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν η πρωτευουσιάνικη ομάδα στα δέκα εκτός έδρας παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει επτά φορές με μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Λυών είναι πολύ καλή, αλλά αυτή τη στιγμή οι “υφαντές” στην τάξη είναι κατώτεροι από τους Παριζιάνους. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσει την επόμενη Κυριακή και να ενισχύσει την ηγετική της θέση στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Αν η ομάδα του Ουνάι Εμέρι στο επερχόμενο αγώνα θα παίξει στο ίδιο επίπεδο όπως στην αναμέτρηση με την Ντιζόν, τότε η Ολιμπίκ δεν θα έχει καμία πιθανότητα ακόμα και για την ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *