The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Ντιζόν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лион-Дижон-28.08b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Λυών. Στάδιο “Park Olympic Lyon”

Ο δεύτερος γύρος της Ligue 1 ξεκινά στη Λυών, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενεί το αουτσάιντερ Ντιζόν.

Λυών

Η Λυών πέρασε ολόκληρο τον Αύγουστο παίζοντας στο Champions League, όπου, προς έκπληξη όλων, έφτασε στους ημιτελικούς μέσω της Γιουβέντους (1:0, 1:2) και της Μάντσεστερ Σίτι (3:1). Ωστόσο, μετά τα «παιδιά» ηττήθηκαν από την τρομερή Μπάγερν Μονάχου (0:3), γι’ αυτό και τώρα μπορούν να επικεντρωθούν αποκλειστικά σε εσωτερικές υποθέσεις.

Ντιζόν

Τον περασμένο μήνα η Ντιζόν έχει παίξει με διαφορετική επιτυχία σε φιλικές συναντήσεις με FC Paris (2:0), Sochaux (0:0), Metz (1:2) και Lens (0:1). Και στον εναρκτήριο γύρο του πρωταθλήματος οι «αετοί» έχασαν ελάχιστα πίσω από την Ανζέ 0:1. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτός ο σύλλογος έχει την τύχη να αγωνιστεί ξανά για επιβίωση. Ένα χρόνο νωρίτερα τελείωσε στη δέκατη έκτη θέση, και πριν από αυτό – στην δέκατη όγδοη.

Πρόβλεψη

Η έδρα και το υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων είναι παράγοντες για την πιθανή επιτυχία της Λυών. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι τα «παιδιά» θα νικήσουν τον αντίπαλό τους τόσο εύκολα. Η κούραση μετά από δύσκολο πρόγραμμα στο Champions League δεν έφυγε πουθενά από αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λυών με χάντικαπ 2 με απόδοση 2,0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *