The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-Nice-19.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

“Groupama Stadium”, Décines-Charpieu

Ένας από τους αγώνες του 38ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Λυών Ολιμπίκ και Νις. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο για τουρνουά, η Λυών, αν κερδίσει το Σάββατο, εγγυάται τον εαυτό της την τρίτη θέση στην 1η Κατηγορία, δηλ. το εισιτήριο για τα προκριματικά στο Champions League. Με τη σειρά της η νίκη εκτός έδρας θα δώσει στη Νις την ευκαιρία να παίξει στο Europa League, το οποίο για τους “αετούς” έχει μεγάλη σημασία.

Υπάρχουν προβλήματα με προσωπικό

Η Λυών έχει προβλήματα στελέχωσης που σχετίζονται με τον αποκλεισμό των Marcelo και Anthony Lopez, καθώς και τραυματισμούς των Diaz, Maolida και Tete. Παρά το γεγονός αυτό η Λυών στην επερχόμενη συνάντηση υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αυτό είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, λόγω της εξαιρετικής φόρμας της ομάδας, καθώς και της ικανότητάς τους να παίζουν εντός έδρας. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 η Λυών βρίσκεται στην τρίτη θέση,  έχοντας στο ενεργητικό 75 βαθμούς μετά από 37 αγώνες του πρωταθλήματος.

Έκτη

Πριν από τον 38ο γύρο η Νις βρίσκεται στην έκτη θέση με 54 βαθμούς στο ενεργητικό, τρεις βαθμούς πίσω από τη Ρεν, από κάτω τους «αετούς» πιέζουν η Μπορντό και Σάιντ Ετιέν. Εκτός έδρας η ομάδα του Favre έχει μεσαία στατιστικά στοιχεία, μόλις πέντε νίκες σε 18 παιχνίδια, η διαφορά τερμάτων είναι 22:26. Η σημερινή φόρμα της Νις δεν είναι κακή, αλλά σαφώς χειρότερη από της Λυών.

Πρόβλεψη

Η Λυών είναι πολύ δραστήρια στην έδρα της, σίγουρα το προπονητικό επιτελείο του Genzio θα σώσει βάση στο ισχυρό ξεκίνημα και πρώιμο γκολ. Η Νις εκτός έδρας αυτή τη σεζόν δεν δείχνει πάντα το μέγιστό της. Σε αυτό το ζευγάρι το βέλτιστο στοίχημα είναι η επιλογή στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων. Ακόμη και παρά τα προβλήματα με τους παίκτες, η Λυών έχει επαρκή αριθμό εξειδικευμένων παικτών στην επίθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Λυών θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *