The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лион-Сент-Этьен-21.01

Πρωτάθλημα Γαλλίας
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Η γαλλική Ligue 1, αν και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον κόσμο, είναι ακριβώς η 5η στη βαθμολογία. Και συχνά μένει μακριά από την προσοχή των θαυμαστών του «παιχνιδιού των εκατομμυρίων». Όμως την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξουν ελάχιστα γεγονότα, οπότε η διαμάχη της Λυών με τη Νις δεν πρέπει να αγνοηθεί. Θα καταφέρουν οι «υφαντές» να κερδίσουν εντός έδρας; Πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 11 Νοεμβρίου 2022 έχει ετοιμαστεί για το κοινό του ιστότοπού μας.
Η Λυών παίζει υπό τον Λοράν Μπλαν τον τελευταίο μήνα
Η Λυών περίμενε εδώ και καιρό την πρόοδο από τη δουλειά του Peter Boss. Ο Ολλανδός συγχωρήθηκε ακόμη και για τις ειλικρινείς αποτυχίες της περασμένης σεζόν, με την 8η τελική θέση στη Ligue 1 και αποτυχίες σε άλλες διοργανώσεις. Αλλά ακόμα και μετά από μια καλή καλοκαιρινή ενίσχυση (τι αξίζει η επιστροφή του Lacazette και του Tolisso!) τίποτα δεν λειτούργησε πραγματικά. Ως αποτέλεσμα, ο προπονητής απολύθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, επέστρεψαν τον Λοράν Μπλαν στην ενεργό δουλειά. Έχει να εμφανιστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από το 2016. Όχι αμέσως, αλλά ο «Πρόεδρος» άρχισε να δίνει αποτελέσματα: η ομάδα κέρδισε στη σειρά Μονπελιέ και Λιλ. Όμως στη Μασσαλία στον τελευταίο γύρο, στις 6 Νοεμβρίου, κέρδισε η Μαρσέιγ. Σημείωσε το μοναδικό γκολ ο Ζιγκότ, στο πρόσφατο παρελθόν, το προπύργιο της άμυνας της Σπαρτάκ Μόσχας.
Η Νις αποτυγχάνει να υλοποιήσει σημαντικές φιλοδοξίες
Οι «μικροί αετοί» ήταν στο απόγειό τους πριν από λίγο καιρό, φτάνοντας στο Champions League. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες έχουν κεφάλαια και πριν από ένα χρόνο στο προπονητικό πόστο προσκλήθηκε ο Galtier, ο οποίος έκανε εντυπωσιακά τη Λιλ την εθνική πρωταθλήτρια. Αλλά αυτός ο τεχνικός έφερε μόνο την 5η θέση και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, αλλά έχασαν και εκεί. Ο Κριστόφ, ωστόσο, προχώρησε σε νέα άνοδο, γινόμενος επικεφαλής της ΠΣΖ. Ενώ ο Lucien Favre επέστρεψε στην Allianz Riviera, ήταν αυτός που έφερε το χάλκινο στην ομάδα. Ο Ελβετός με τους παλιούς-νέους παίκτες του κέρδισε στον όμιλο της Conference League. Αλλά υπήρξε ένα αδύναμο ξεκίνημα στην εγχώρια αρένα: μόνο 2 νίκες στους πρώτους 9 γύρους. Μόνο τον Οκτώβριο κατάφεραν να ξεκινήσουν ένα αήττητο σερί. Την περασμένη Κυριακή, αφού κέρδισαν με 1-0 την Μπρεστ χάρη στο γκολ του Λαβόρντ, κατάφεραν να φτάσουν σε 5 ματς στη γαλλική Ligue 1.
Προηγούμενοι αγώνες
Τα τελευταία χρόνια οι ομάδες νικούσαν εναλλάξ η μία την άλλη. Έτσι, την περασμένη σεζόν η Νις κέρδισε εντός έδρας με 3-2 και στη συνέχεια ηττήθηκε με 0-2 στη Λυών.
Πρόβλεψη
Η Λυών θα είναι το φαβορί εντός έδρας, αλλά αξίζει να σημειωθεί η καλή φόρμα της Νις. Ποντάρουμε σε φιλοξενούμενους με χάντικαπ «+1 γκολ» (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *