The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

12-Barcelona-19.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση1 από 2

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Parc Olympique Lyonnais, Λυών

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στη γαλλική πόλη Λυών θα πραγματοποιηθεί ένας από τους πρώτους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο ο επώνυμος ποδοσφαιρικός σύλλογος (Λυών) θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα από την Ισπανία. Στην ουσία πρόκειται για συλλόγους εντελώς διαφορετικών επιπέδων, αλλά η τρέχουσα κατάσταση στην Μπαρτσελόνα επιτρέπει στη Λυών να ελπίζει στην πρόκριση στους προημιτελικούς. Ας κοιτάξουμε πιο λεπτομερώς.

Με προβλήματα

Αυτή τη σεζόν η Λυών έχει αρκετά καλή εμφάνιση, αλλά εξακολουθεί να έχει αρκετά προβλήματα. Εάν πάρετε το Τσάμπιονς Λιγκ, η ενδεκάδα του Μπρουνό Ζενεσιό ως εκ θαύματος προκρίθηκαν στα πλέι οφ, αν και θα μπορούσε να αφήσει να περάσει τη Σαχτάρ Ντονέτσκ. Σε κάθε περίπτωση τώρα η ομάδα βρίσκεται στα πλέι οφ. Και μην ξεχνάτε ότι τα «παιδιά» συνήθως προκαλούσαν αίσθηση εκτός έδρας, ενώ εντός έδρας έπαιζαν από έναν αντίπαλο. Τώρα η κατάσταση στην ομάδα έχει σταθεροποιηθεί ελαφρώς: η ομάδα παίζει σταθερά καλά, αλλά συνεχώς χάνει. Όπως και να ‘χει, αλλά πριν από δύο εβδομάδες η Λυών εντός έδρας νίκησε την ΠΣΖ 2:1.

Εμφανής κούραση

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα με πολύ αυτοπεποίθηση έπαιζε στη φάση των ομίλων, αν και ο όμιλος δεν ήταν καθόλου εύκολος. Ως αποτέλεσμα η ενδεκάδα του Βαλβέρδε σημείωσε μόνο δύο αποτυχίες χωρίς να χάσει όμως: ισοπαλία με την Ίντερ (1:1) και ισοπαλία με την Τότεναμ (1:1). Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός έδρας οι Καταλανοί δεν έδειξαν όλη τη δύναμή τους, την οποία έδειχναν εντός έδρας. Σε κάθε περίπτωση ακριβώς αυτή τη στιγμή οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση, κάνοντας πολλά λάθη. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες ο Μέσι και οι εταίροι κέρδισαν μόνο μία φορά – 1:0 την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παίζοντας ισοπαλία στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Λυών μερικές φορές προκαλεί ευχάριστη έκπληξη, αλλά όλο και περισσότερο η ομάδα δείχνει μεσαίο επίπεδο του παιχνιδιού. Την ίδια στιγμή και η Μπαρτσελόνα τώρα δεν λάμπει και χάνει συχνά. Οπότε από αυτή τη συνάντηση μπορούμε να περιμένουμε ίσιο παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ποντάρετε στους γηπεδούχους με αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Λυών με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *