The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Μονακό:πρόβλεψη για τον αγώνα

Лион-Монако-25.10b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Λυών. Στάδιο “Park Olympic Lyon

Οι φιλόδοξες αλλά απρόβλεπτες Λυών και Μονακό θα κάνουν το τελευταίο ζεύγος στον όγδοο γύρο του League 1.

Λυών

Αυτή τη στιγμή η Λυών με 10 βαθμούς στο ενεργητικό και η διαφορά τερμάτων 10:7 είναι μόνο στην ένατη θέση της κατάταξης. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τα Παιδιά με δυσκολία νίκησαν τη Στράσμπουργ με σκορ  3:2, έχασαν 1:2 από τη Μονπελιέ, και επίσης έπαιξαν τρεις φορές στη σειρά ισοπαλία με τους Νιμ (0:0), Λοριάν (1:1) και Μαρσέλ (1:1).

Μονακό

Η Μονακό υπό την ηγεσία του Νίκο Κόβατς είναι όγδοη θέση, έχοντας 11 βαθμούς στο ενεργητικό της και διαφορά τερμάτων 10:9. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Μονπελιέ. Και πριν από αυτό σημείωσαν εναλλάξ νίκες εντός έδρας έναντι της Ναντ (2:1) και της (3:2) με ήττες εκτός έδρας από τη Ρεν (1:2) και την Μπρέστ (0:1).

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα στη Λυών και συμφωνώ απολύτως με αυτό. Το θέμα είναι ότι τα Παιδιά αισθάνονται σταδιακά το καλύτερο παιχνίδι τους, ενώ η Μονακό είναι καθαρά ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λυών με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *