The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-Marseille-17.12

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ, Λυών

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 18ου γύρου της Λίγκ 1 Γαλλίας μεταξύ Λυών και Μαρσέιγ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, η Λυών παίζει περίφημα στην τρέχουσα σεζόν, αλλά το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τη Μαρσέιγ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές για την πρόκριση στη ζώνη του Champions League, ο αγώνας για το TOP-3 είναι σκληρός, κανένας από τους αντιπάλους δεν θέλει να χάσει βαθμούς σε αυτή την αναμέτρηση.

Νίκη στο Λιγκ Καπ

Η Λυών έπαιξε στα μεσοβδόμαδα στο Μονπελιέ στο Λιγκ Καπ, αλλά σε εκείνο το παιχνίδι ο προπονητής των “λιονταριών” έβγαλε τη σύνθεση, κοντά στη δεύτερη, έτσι γενικά το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν ήταν έκπληξη. Όσον αφορά τη θέση της Λυών στο τουρνουά, οι «υφαντουργοί» εγκαταστάθηκαν στη δεύτερη θέση της Λιγκ 1 Γαλλίας με 35 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά από την ΠΣΖ είναι 9 βαθμούς, αλλά τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει η Μονακό και η Μαρσέιγ. Μεταξύ αυτών των τριών ομάδων γίνεται αγώνας για το TOP-3.

Έμαθαν να παίζουν εκτός έδρας

Η Μαρσέιγ έπαιξε επίσης στα μεσοβδόμαδα τον αγώνα στο Λιγκ Καπ, και ο αντίπαλος ήταν η Ρεν. Σε αντίθεση με τον συνάδελφό του από τη Λυών, ο Ρούντι Γκαρσία έβαλε στη συνάντηση σχεδόν τη βασική σύνθεσης, η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τους ισχυρούς γηπεδούχους. Η Ρεν κέρδισε στο πέναλτι. Είναι σημαντικό να πούμε ότι η Μαρσέιγ παίζει πολύ καλά εκτός έδρας. Σε εννέα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος η Μαρσέιγ σημείωσε πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Λυών θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εντός έδρας νίκη στον αντίπαλο. Τα “λιοντάρια” διατήρησαν τη δύναμή τους για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ η Μαρσέιγ έπαιξε με τη βασική σύνθεση στη Ρεν. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους φαίνεται προτιμότερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών με χάντικαπ 0 με απόδοση  1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *