The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Μαρσέιγ : πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-Marseille-23.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στις 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ. στο γήπεδο Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ θα πραγματοποιηθεί αγώνας της Λιγκ 1, όπου η Λυών θα φιλοξενεί τη Μαρσέιγ.

Η Λυών Ολιμπίκ στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Γαλλίας κέρδισε 78 βαθμούς και τερμάτισε στην τρίτη θέση, προκρίνοντας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών οι «αριστοκράτες» έχουν παίξει 4 φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσαν 1 ήττα, 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών νίκησε 2:1 τη Μάντσεστερ Σίτι. «Τα Παιδιά» στο νέο πρωτάθλημα νίκησαν με σκορ 2:0 την Αμιέν και τη Στράσμπουργ, έχασαν με σκορ 0:1 από τη Ρεν και τη Νις, καθώς έπαιξαν ισοπαλία 2:2 με Καέν.

Η Μαρσέιγ στην Λιγκ 1 της σεζόν 2017/18 κατάφερε να σημειώσει 77 βαθμούς και 4η θέση στην κατάταξη, κερδίζοντας εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Πριν την αρχή της σεζόν οι «λευκό-μπλε» κατάφεραν να παίξουν εφτά φιλικούς αγώνες, όπου οι παίκτες της Μαρσέιγ σημείωσαν 1 νίκη, 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στον πρώτο γύρο τη φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα έχασε από την Άιντραχτ με σκορ 1:2. Στους πρώτους αγώνες της νέας σεζόν η Μαρσέιγ σημείωσε 3 νίκη επί της Τουλούζ 4:0, Μονακό 3:2 και Γκινγκάμπ 4:0, καθώς και ήττα από τη Νιμ 1:3 και ισοπαλία με τη Ρεν 2:2.

Πρόβλεψη

Η Λυών έχει να χάσει από τη Μαρσέιγ σε κανονικό χρόνο από τις 4 Μαΐου, το 2014, στα 9 παιχνίδια, πέντε φορές οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία και 4 φορές ισχυρότεροι ήταν «τα παιδιά». Πιστεύω ότι και αυτή τη φορά η σειρά θα συνεχιστεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λυών δε θα χάσει – χάντικαπ για τη Λυών 0, απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *