The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Λιλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лион-Лилль-03.12b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Δεν θα υπάρξει Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, αλλά ενδιαφέρουσα σύμπτωση, στη Γαλλία θα συναντηθούν οι σύλλογοι που παίζουν στον κύριο ευρωπαϊκό διαγωνισμό – η Λυών θα φιλοξενεί τη Λιλ. Οι σύλλογοι είναι κοντά στη βαθμολογία της Λιγκ 1 και η προσωπική συνάντηση αποτελεί ευκαιρία για να ξεφύγει από έναν ανταγωνιστή. Ποιος θα χρησιμοποιήσει καλύτερα αυτή την ευκαιρία; Προετοιμάσαμε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 3 Δεκεμβρίου 2019.

Η Λυών προσπαθεί να καλύψει και τις δύο κατευθύνσεις

«Τα παιδιά» έχασε στο Τσάμπιονς Λιγκ στη μονομαχία-κλειδί για τη Ζενίτ, οι Γάλλοι στην Αγία Πετρούπολη χωρίς τραυματισμένους Ντεπάι και Auar δεν κατάφεραν να πιάσουν βαθμούς, αν και θα μπορούσαν να «θάψουν» τους Ρώσους. Τώρα πρέπει να παίζουν καλύτερα από τους παίκτες του Semak στον τελευταίο γύρο, δηλαδή να σκέπτονται τη νίκη επί της ΡΜ Λειψίας. Κάποιο είδος αποκατάστασης ήταν η επιτυχία του Σαββάτου στη Λιγκ 1, όταν το γκολ και το ασίστ του Μαξουέλ Κορνέ βοήθησαν τους παίκτες του Ρούντι Γκαρσία να κερδίσουν τη Στράσμπουργ. Αυτή είναι η 4η νίκη της ομάδας στην εγχώρια σκηνή, αλλά οι οπαδοί δεν αποδέχονται νέο τεχνικό. Ωστόσο, οι κερκίδες του «Στάδιο Grupama» είναι «διάσημες» για αυτό, ούτε και ο Bruno Genesio, παρά τα καλά αποτελέσματα, δεν έγινε αποδεκτός.

Η Λιλ προσπαθεί να κρατήσει το επίπεδο της περασμένης σεζόν

Τα «σκυλιά» χάρη στη δεύτερη θέση 2019 είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό τους στο μέγιστο επίπεδο για τους συλλόγους, προκρίθηκαν απευθείας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, οι Γάλλοι φαινόταν να προσπαθούν να μην σκιάσουν, πάλεψαν, αλλά έμειναν απελπισμένα στην τελευταία θέση, έχοντας κερδίσει μόνο 1 βαθμό σε 5 αγώνες. Καλύτερα τα πράγματα για την ενδεκάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ είναι στο εθνικό πρωτάθλημα. Αυτό επηρεάζει επίσης το έντονο πρόγραμμα αγώνων, αλλά παρόλα αυτά, στις 30 Νοεμβρίου, η Λιλ ήταν ικανή να νικήσει ελάχιστα τη Ντιζόν εντός έδρας. Το μόνο γκολ σημείωσε, όπως έχουμε ήδη συνηθίσει, ο Βίκτορ Όσιμεν, είναι ήδη το 8ο γκολ του Νιγηριανού παίκτη (από 19 συνολικά της ομάδας). Αλλά αυτή τη φορά έχει εφαρμόσει πέναλτι, και γενικά τα «σκυλιά» δεν εντυπωσίασαν. Αλλά μετά από 1 νίκη στους τελευταίους 11 αγώνες, ήταν σημαντικό να δώσουν απλά το πολυαναμενόμενο αποτέλεσμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Ξεχωριστό ζευγάρι: τρεις φορές σε σειρά οι σύλλογοι έδωσαν ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 2-2. Πριν από αυτό, η Λυών κέρδισε ελάχιστα τρεις φορές.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες δεν έχουν την καλύτερη σεζόν σε σύγκριση με τα αποτελέσματα του προηγούμενου πρωταθλήματος της Γαλλίας. Αλλά η επίθεσή τους φαίνεται αρκετά καλή, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η συμμετοχή του Ντεπάι παραμένει αμφίβολη. Και οι δύο αντίπαλοι μπορούν να πετύχουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,725.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *