The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Γκινγκάμπ: πρόβλεψη για τον αγώνα

05-Lyon-15.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει ο 25ος γύρος της Λιγκ 1, που θα διεξαχθεί στη Λυών Γαλλίας. Στον αρχικό αγώνα της περιοδείας στο γήπεδο ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν η τοπική Λυών και Γκινγκάμπ, αλλά είναι απίθανο να μας περιμένει “κάποια μάχη”. Πιθανότατα, θα είναι απλά “ξυλοδαρμός”, επειδή το επίπεδο των αντιπάλων είναι απλά ασυμβίβαστο…

Σχεδόν το κατάφεραν

Επί του παρόντος η Λυών εξακολουθεί να καταλαμβάνει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά, αλλά κάποια στιγμή η ομάδα θα «παραφυλάξει» τη Λιλ. Σε κάθε περίπτωση σε 24 γύρους οι παίκτες του Μπρουνό Ζενεσιό κατάφεραν να σημειώσουν 43 βαθμούς, επειδή κέρδισαν 12 φορές και έπαιξαν ισοπαλία 7 φορές. Και το μεγαλύτερο μέρος των νικών συνέβη μπροστά στους οπαδούς τους – 7 από τους 12. Ακριβώς τώρα τα “παιδιά” πραγματικά πήραν φόρα, φτάνοντας το νικηφόρο σερί τους ήδη σε 5 συναντήσεις στη σειρά, αν και το διέκοψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αλλά με όλα αυτά αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα δεν είναι πολύ αποτελεσματική, σπάνια σκοράρει περισσότερα από 2 γκολ.

Υπάρχει χειρότερο;

Την ίδια στιγμή η Γκινγκάμπ είναι το κύριο αουτσάιντερ του πρωταθλήματος της Γαλλίας, επειδή απλά χειρότερα δεν μπορεί να είναι. Τώρα στο ενεργητικό της ενδεκάδας του Ζοσλέν Γκουρβενέκ υπάρχουν μόνο 14 μονάδες, επειδή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές και πέντε φορές έπαιξε ισοπαλία. Στην πραγματικότητα ο σύλλογος είναι αρκετά καλός, απλά ξοδεύει όλη τη δύναμή του στα κύπελλα και καθόλου τυχαία – η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ. Αλλά σε άλλα τουρνουά η Γκινγκάμπ απλά αποτυγχάνει, χάνοντας αρκετά γκολ…

Πρόβλεψη

Η Λυών βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αν και δεν συντρίβει τους αντιπάλους της. Στην ουσία, αυτό δεν είναι το παν, οπότε τα «παιδιά» είναι μια χαρά. Άλλωστε εντός έδρας στη Γαλλία είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις, πράγμα που σημαίνει ότι η Γκινγκάμπ μόνο θα δέχεται τα χτυπήματα. Οι γηπεδούχοι προφανώς θα θελήσουν να αποφασίσουν το αποτέλεσμα της συνάντησης το συντομότερο δυνατόν, από ό, τι προτείνουμε να ωφεληθούμε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Λυών στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *