The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-Atalanta-28.09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

“Stadium Groupama”, Λυών

Ημερομηνία αγώνα:28/09/2017 22:05 μ.μ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την πλησιέστερη Πέμπτη στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στη Λυών οι ντόπιοι “υφαντές” θα φιλοξενούν την Αταλάντα, και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά καλά τη σεζόν, έχουν υψηλά κίνητρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Όμιλος Ε στη σύνθεσή του είναι σχεδόν ο ισχυρότερο στο τουρνουά, κάθε αγώνας του είναι πολύ ενδιαφέρον.

Έβδομοι στη Γαλλία

Η Λυών μετά από επτά γύρους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας βρίσκεται στην έβδομη θέση στον πίνακα, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 12 βαθμοί. Στους πέντε τελευταίους αγώνες έχουν σημειωθεί μία νίκη επί της Γκινγκάμπ, τρεις ισοπαλίες με Ναντ, Ντιζόν και Απόλλωνα, ήττα 0:2 από τη ΠΣΖ εκτός έδρας. Στην Λιγκ 1 είναι εξαιρετικά δύσκολη η πρόκριση στην κορυφή-3, εκτός από τους Παρισιάνους υπάρχουν ακόμα δυνατοί Μοναγάσκοι, Μασσαλιάτες κ.α. Έτσι η Λυών θα χρησιμοποιήσει το Γιουρόπα Λιγκ ως επιλογή για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένατοι στην Ιταλία

Η Αταλάντα βρίσκεται σε παρόμοια θέση με εκείνη της Λυών. Η πρόκριση στο TOP-4 στην Σέριε A’ Ιταλίας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ενδεκάδα από το Περγάμο, αυτή η ομάδα με τις δυνατότητές της το μέγιστο που μπορεί να περιμένει είναι η ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ. Στο βαθμολογικό πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος η Αταλάντα βρίσκεται στην ένατη θέση, έχει στο ενεργητικό της 8 βαθμούς. Στους πέντε τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν έχασαν ούτε μία φορά, κέρδισαν τρεις φορές, δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Λυών παίζει καλά εντός έδρας της, αλλά αυτή η ομάδα έχει προφανή προβλήματα με την άμυνα. Για παράδειγμα, στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας οι “υφαντές” τρεις φορές έχασαν στόχους στην πύλη τους από τη Ντιζόν. Έτσι, η Αταλάντα με την καλή της επίθεση μπορεί να υπολογίζει τουλάχιστον ένα γκολ στην πύλη της Ολιμπίκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για την επικείμενη συνάντηση είναι: η Αταλάντα θα σκοράρει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *